Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο
Την 30-10-2020 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 29χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης -1- έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και του Οικοδομικού Κώδικα.

Σύλληψη (3) ατόμων για ναρκωτικά στη Ρόδο
Την 30-10-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δυο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός ηλικίας 15,  17 και 24 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά περίπτωση μικροποσότητες κάνναβης. Επιπλέον ο 17χρονος οδηγούσε ΙΧΕ αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω
Την 30-11-2020 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...