Πολιτιστικό διήμερο απο τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία στη Ρόδο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η -Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου διοργανώνει ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ στις 26 & 27 Δεκεμβρίου 2015 στο Κατάλυμα της Ωβέρνης (πλατεία Μουσείου) στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, με Έκθεση φωτογραφίας της Ρόδου τα έτη 1900 και μετά Προβολή και διάθεση προϊόντων και εικαστικών έργων των ιδίων των ατόμων με αναπηρία. Ενημέρωση δραστηριοτήτων της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ που δημιούργησαν τα ίδια τα άτομα με αναπηρία.

Έκθεση φωτογραφίας και πινάκων ζωγραφικής - ανάγλυφων του ζωγράφου Ζηδιανάκη Γεώργιου στον αύλιο σκεπαστό χώρο που είχε το εργαστήριο του.

Η παραπάνω εκδήλωση γίνεται με την ευγενική χορηγία του τυπογραφείου Χατζηκαλημέρη Νίκου, της καφετέριας Ωβέρνης και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...