ΟΙ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Αιγαίο υποστηρίζουν οτι δεν υπάρχει θέμα με τους μειωμένους συντελεστές του ΦΠΑ....

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε Δωδεκάνησο και Κυκλάδες εξέδωσαν δελτίο τύπου όπου λένε περίπου οτι δεν υπάρχει θέμα κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και εξ αυτού δεν τίθεται θέμα για την αυριανή συνεδρίαση ΠΕΔ και περιφερειακού Συμβουλίου στην Αθήνα...Η ανακοίνωση υπογράφεται απο τους  Συρμαλένιο, Συρίγο, Μανιό, Γάκη, Σαντορινιό και Καματερό.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:«Πληροφορηθήκαμε ότι αύριο Τετάρτη 1/4 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου με συμμετοχή Δημάρχων και άλλων φορέων με θέμα την ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στο Αιγαίο, με βάση φήμες από ανώνυμες πηγές.

Είναι σαφές ότι όλοι μας είμαστε αντίθετοι με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, ωστόσο για τέτοια σοβαρά ζητήματα καλό είναι να λαμβάνεται υπόψη η θέση της υπεύθυνης κυβέρνησης, από την οποία προκύπτει ότι δεν τίθεται παρόμοιο ζήτημα.

Κατόπιν αυτού θεωρούμε τη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα άνευ αντικειμένου.»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...