H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΟΔΟΥ

-Ρόδος 12-01-2019

-Μετά την τελετή  της  κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα για τον  καθαγιασμό των υδάτων, που με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε από τον  Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Ρόδου παρουσία του ευσεβούς λαού, των αρχών και πλήθους κόσμου στο  προβλήτα μπροστά στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε  όπως πάντα, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου, παρουσία των αρχών, πλήθους κόσμου, μελών, γονέων  και  αθλητών του Ν.Ο.Ρ,   η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου στις εγκαταστάσεις του.

 

Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, και τις ευχές από το  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο, για μια καλή ευλογημένη και επιτυχημένη χρονιά κάτω από τη σκέπη και μέσα στην ευλογία του θεού, καλή χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους, πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, Δημήτρης Χριστοδούλου.

Προσφώνησε τους παρευρισκόμενους επισήμους που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους, πιστοποιώντας  ότι ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας του Νησιού και απευθύνθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Κυρίες και κύριοι,

Με την ευχή να φωτιστούν οι καρδιές και να επέλθει η πνευματική αναγέννηση όλων των πιστών μέσω του λυτρωτικού μηνύματος της βάπτισης του Χριστού, ο               Ναυτικός Όμιλος Ρόδου τιμά και φέτος με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη, τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων.

Ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου είναι ένα αθλητικό σωματείο που από την επίσημη ίδρυση του μαζί με την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου το 1947, γαλούχησε τους περισσότερους κατοίκους της πόλης της Ρόδου με την αγάπη της θάλασσας, το ήθος και την άμιλλα, συμβάλλοντας έτσι στην καταξίωση τους ως δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Γνωρίζετε καλά ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, τον οποίο υπηρετούμε όλοι μας, (Δ.Σ, προπονητές, αθλητές και τα ενεργά μέλη του), με πίστη και αφοσίωση, είναι κάτι παραπάνω από ένα καταξιωμένο αθλητικό σωματείο, είναι νοοτροπία , είναι η ενεργή παρουσία, είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας.

 

Ουσιαστικά εδώ κτυπάει η καρδιά της Ναυταθλητικής συνείδησης ολόκληρου του Νησιού μας. Ενός Νησιού που από την αρχαιότητα έως σήμερα πιστεύει στον αθλητισμό, ελπίζει στον αθλητισμό, βρίσκει στον αθλητισμό τον ακριβή συνδυασμό πνεύματος και συγκίνησης.

 

 

 

 

 

 

Τη θερινή περίοδο κατά την διάρκεια των διακοπών των σχολείων εκπαιδεύονται σε όλα τα αθλήματα περίπου 700 παιδιά από την ηλικία των δυόμιση ετών, στην κολύμβηση , απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο ΝΟΡ, και το χειμώνα συνεχίζουν μόνο τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν περίπου 50 αθλητές.  

Η διοίκηση του Ν.Ο.Ρ. ανταποκρινόμενη στη καταστατική της  υποχρέωση για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες αλλά και στη κοινωνική της ευθύνη να δώσει υγιή διέξοδο στη νεολαία του νησιού μας, προφυλάσσοντάς την από τον καταιγισμό των προκλήσεων, έχει επιλέξει εξειδικευμένο προσωπικό  τόσο για τις εκμαθήσεις όσο και στα αγωνιστικά τμήματα αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών απαραίτητη προϋπόθεση για την ευαίσθητη ηλικία τους .

Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου  πέρα από την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων που πολλές φορές μας έχουν κάνει   υπερήφανους είναι και ένας φορέας που προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και στους πολίτες του νησιού της Ρόδου.

 

Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης που έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την Ελληνική κοινωνία έχει επιφέρει δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος και κατ΄ επέκταση στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου  πέρα από την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων που πολλές φορές μας έχουν κάνει  υπερήφανους, είναι και ένας φορέας που προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες στα μέλη του αλλά και στους πολίτες του νησιού της Ρόδου.

Το κυρίαρχο στοιχείο που υπαγόρευσε την κατεύθυνση που  ακολούθησε το διοικητικό Συμβούλιο είναι  οι κλιμακούμενες κοινωνικές ανάγκες. Ο απόηχος της οικονομικής κρίσης, η οποία έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την ελληνική κοινωνία αλλά και τη διεθνή κοινότητα συνολικά, φαινόμενα όπως οι δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος, σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και άλλα, πιο ανησυχητικά, όπως η εντεινόμενη βία, και ο καταιγισμός των προκλήσεων στη νεολαία που μας αναγκάζει να δράσουμε και να αντιδράσουμε  και να μην εγκαταλείψουμε  τις ευγενικές αθλητικές μας φιλοδοξίες.

 

Σε αυτή τη ¨Σχέση ευθύνης¨ με την κοινωνία ο ΝΟΡ επεκτείνει και ενισχύει τον κοινωνικό του ρόλο μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του κοινωνικού ιστού κατέστη σαφές ότι ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει μείωση της μηνιαίας συνδρομής των εκπαιδευόμενων παιδιών.

Καταλήξαμε σε μείωση περίπου 30%. Τα έξοδα όμως για τη λειτουργία όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά αυξήθηκαν. Ηλεκτρικό, νερό, χημικά για το νερό του κολυμβητηρίου και καύσιμα αυξήθηκαν. Το ισοδύναμο μέτρο για αντιστάθμισμα της μείωσης  30% των εσόδων μας δεν μπορούσε να είναι άλλο από την εθελοντική εργασία των μελών του Δ.Σ. αλλά και των ενεργών μελών του Ομίλου μας. Όλοι δέχτηκαν με ευχαρίστηση να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι οι άνθρωποι που επιλέγουν να ασχοληθούν με τη διοίκηση ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων. Δηλαδή, το αυτονόητο με την ανάγκη να αναληφθούν δράσεις που στην ουσία τους, μαρτυρούν τη φροντίδα για τον συνάνθρωπο και που έχουν τη δυναμική να συμπαρασύρουν μιμητές.

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Τα παιδιά που παρακολουθούν  τα καλοκαιρινά τμήματα των εκμαθήσεων είναι περίπου  700 από τα οποία τα 500 στο άθλημα της κολύμβησης.

Η κολύμβηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα άλλα αθλήματα που καλλιεργεί ο ΝΟΡ.

 

 

 

 

 

 

Στόχος  μας είναι η λειτουργία  ως ενεργού κοινωνικού εταίρου και η συμβολή  σε δράσεις συνεργατικές και κοινωνικές που σκοπεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Οι προτεραιότητες που έθεσε ο ΝΟΡ αναφορικά με τη κοινωνική του ευθύνη εστιάζονται.

Α. Στη κάλυψη των δαπανών για ατομική εκγύμναση στη πισίνα σε παιδιά ατομικής αγωγής (ΑΜΕΑ) με στόχο την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους μέσω της εφαρμογής θεραπειών και προγραμμάτων που θα τα βοηθήσουν να κάνουν "ΒΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ".

Β. Στη κάλυψη των δαπανών για την εκμάθηση κολύμβησης, ιστιοπλοΐας, κανόε-καγιάκ, κωπηλασίας και υδατοσφαίρισης στα παιδιά του κέντρου παιδικής

Γ. Υποστήριξη πρωτοβουλιών φορέων με περιβαλλοντική δράση

Δ. Γίνονται προσπάθειες,  σε συνεργασία με το Π.Τ.Δ.Ε. του πανεπιστημίου  Αιγαίου, με επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ για πρακτική άσκηση φοιτητών, να μας συμπεριλάβουν στους φορείς που θα επιλέξουν για την πρακτική τους όπως γινόταν και παλαιότερα για τη λειτουργία δωρεάν προγράμματος  δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας  3 έως 12 ετών.

 

Οι  επιχορηγήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού φθάνουν  στα σωματεία μέσω ομοσπονδιών,  δεν υπάρχουν και δεν  καλύπτουν πλέον   τα έξοδα των υποχρεωτικών διοργανώσεων. Η μη συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες, με 10 αθλητές κάθε χρόνο, συνεπάγεται την αφαίρεση της  ειδικής αθλητικής αναγνώρισης  του σωματείου.

Είναι προφανές ότι κάθε κόστος (μετακίνησης-διανυκτέρευσης-συμμετοχής) μεταφέρεται από τα σωματεία στους γονείς των αθλητών, στους ίδιους γονείς που έχουν δει τους μισθούς τους και τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται (όσοι απ' αυτούς είναι τυχεροί να δουλεύουν ακόμα), στους ίδιους γονείς που για χρόνια έχουν ήδη «ματώσει» οικονομικά ώστε τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και πολλοί εκ των οποίων δεν μπορούν πλέον να καλύψουν ούτε τις υποχρεώσεις τους προς τα σωματεία και οδηγούνται σε αποχή ή απομάκρυνση των παιδιών από τον αθλητισμό.

 

Όλοι οι Όμιλοι του Αιγαίου,  είμαστε κοντά στη νεολαία και επενδύσουμε στον αθλητισμό που είναι το μέλλον  μας και  σε μια πρωτόγνωρης δυσκολίας χρονική περίοδο, να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα  δίνοντας  υγιή διέξοδο στη νεολαία, προφυλάσσοντάς την από τον καταιγισμό των προκλήσεων.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για όλους τους παραπάνω αγώνες, στους οποίους οι ανταγωνιστές μας για τις θέσεις που διεκδικούμε είναι πολύ εύκολο να μεταβούν και να αγωνιστούν, εμείς λόγω της απόστασης και των πανάκριβων εισιτηρίων είναι πολύ πιθανόν να μη μπορέσουμε να μεταβούμε. 

Για καλή μας τύχη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος δείχνοντας την αγάπη του για τον Ναυταθλητισμό, χρηματοδοτεί τις μετακινήσεις μας, που είναι πανάκριβες, μεταφέρουμε οχήματα, τρέιλερ για τα σκάφη των αθλητών μας και τρέιλερ για τη μεταφορά των φουσκωτών σκαφών για την ασφάλεια των αθλητών μας κατή την διάρκεια των ιστιοδρομιών και φυσικά οι αθλητές και οι προπονητές.   

Ακόμη, Μεγάλος χορηγός μας είναι και blue star ferries  που μας χορηγεί εκπτώσεις περίπου στο 50%.

 

 

 

 

 

 

Επίσης μεγάλος χορηγός μας είναι παραδοσιακά και τα ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ που μας συμπαρίστανται αναλαμβάνοντας κάθε χρόνο την τελετή λήξης των θερινών τμημάτων εκμάθησης ναυταθλημάτων.

Σήμερα που οι Έλληνες δοκιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και η οικονομική κρίση τείνει να μεταβληθεί σε κρίση αξιών και αξιοπρέπειας, είναι πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση των Ναυτικών  Ομίλων του Αιγαίου  μας, για να μπορούμε να μεταβαίνουμε στους  υποχρεωτικούς  αγώνες, ανταποκρινόμενοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομίλων μας. Έτσι θα δώσουμε  την ευκαιρία στους αθλητές μας να δείξουν τις δυνατότητές τους , διεκδικώντας θέσεις στις εθνικές ομάδες αλλά και άλλες διακρίσεις γενικότερα,  που έχουμε βάλει στόχο και για τον οποίο τόσο  πολύ δουλεύουμε, σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες  στη θάλασσα, που είναι η ζωή μας και αγαπάμε πάρα πολύ.

Για το λόγο αυτόν βάσει επαναλαμβανόμενων αποφάσεων του Δημοτικού συμβουλίου  του   Δήμου Ρόδου έχει  παραχωρήσει στο ΝΟΡ την  χρήση του  χώρου και εδώ και είκοσι περίπου χρόνια μας έχει παραχωρηθεί και το δικαίωμα, προκειμένου να το εκμεταλλευόμαστε και να το εκμισθώνουμε σε τρίτους, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας από τα εισπραττόμενα μισθώματα. Βέβαια όπως πιθανόν θα γνωρίζετε, οι  περισσότεροι από εσάς, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου έχει να εισπράξει μισθώματα τα από τη μισθώτρια εταιρεία  σχεδόν οκτώ ολόκληρα χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Μολονότι, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου στερείται των εκ της μισθώσεως προσδοκώμενων εσόδων του (η μισθώτρια εταιρεία κατέβαλε για τελευταία φορά έναντι οφειλόμενων μισθωμάτων του έτους 2010), καταβάλλουμε καθημερινά με εθελοντική εργασία και πιστή εφαρμογή των αρχών μας, κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, να διατηρήσουμε ζωντανό οργανισμό, τον ιστορικό μας όμιλο, που για δεκαετίες προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας και παρέχει στους συνδημότες μας, τη νεολαία και τα μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους.

Το 2016 μάλιστα εκδόθηκε η οριστική απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, η οποία μας δικαίωσε και διέταξε τη μισθώτρια να μας αποδώσει το μίσθιο και τα οφειλόμενα μισθώματα. Πριν όμως προλάβει   να στεγνώσει το μελάνι από την καθαρογραφή της απόφασης και να χαρούμε από το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας που μας ταλαιπώρησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, η μισθώτρια εταιρεία ζήτησε ενόψει δήθεν της ζημίας υφίστατο, να ανασταλεί  προσωρινά η εκτέλεση της απόφασης και με μια διαδικασία που διήρκησε λιγότερα από πέντε  λεπτά  εξασφάλισε μια πρωτόγνωρη για τα δικαστηριακά χρονικά προσωρινή διαταγή με την οποία δόθηκε περίοδος χάριτος σε μια μισθώτρια που έχει ξεχάσει να πληρώνει, ενώ επίσης έχει λήξει η μίσθωση από το καλοκαίρι του 2013!!!

 

 Τον Σεπτέμβριο του 2018  εκδόθηκε η απόφαση του εφετείου, πριν πέντε (5) μήνες!!! και μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρογραφεί για να μπορέσουμε να ενεργήσουμε νομικά κατά της απόφασης.

Η απόφαση αυτή του εφετείου, δικαιώνει τη πρωτόδικη απόφαση για το ποσό που μας οφείλει μέχρι το 2012 που προσφύγαμε στη δικαιοσύνη και δίνει το δικαίωμα για την έξωση της μισθώτριας εταιρείας στον  κύριο Δήμαρχο επειδή λέει, είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου.

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος Φώτιος δεσμεύτηκε ότι όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα ενεργήσει ώστε να δοθεί τέλος σ΄αυτή την απαράδεκτη ταλαιπωρία που δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται, είτε τερτίπια της νομοθεσίας, είτε διάφορα τεχνάσματα για να ταλαιπωρούν τους εννόμους. Μαζί θα προχωρήσουμε για να αποκαταστήσουμε αυτή την αταξία που ταλαιπωρεί όχι μόνο τον ΝΟΡ αλλά και την τοπική κοινωνία και  έχετε απόλυτο δίκαιο.  Τον ευχαριστήσαμε  τον χειροκροτήσαμε και του είπαμε ότι θα ενημερώσουμε και τις άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για να στηρίξουν τα  δικαιώματά μας όπως προβλέπονται από την απόφαση της παραχώρησης από το  Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Περιφερειάρχης συνεχάρη το Δ.Σ. του ΝΟΡ για το έργο που προσφέρει στη κοινωνία της Ρόδου και μας βεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να μας βοηθάει με όλους τους τρόπους που μπορεί. Δήλωσε ότι αισθάνεται μεγάλη χαρά που μπορεί να στηρίζει συλλόγους που παράγουν έργο με περιεχόμενο στον αθλητισμό. Βοηθήσαμε πάρα πολύ,  δώσαμε πάρα πολύ αγάπη και βοηθήσαμε σε πάρα πολλές διοργανώσεις που είναι δεκάδες, τοπικού χαρακτήρα, Περιφερειακού, Εθνικού, Πανευρωπαϊκού, και διεθνούς επιπέδου. Πιστεύουμε ότι    στα χρόνια της κρίσης η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής είναι μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμα και από αυτό το δημοσιονομικό.  

Τελειώνοντας εύχομαι καλή χρονιά να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε το 2019, μια χρονιά χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις , υγεία για όλο τον κόσμο και καλές ειδήσεις σε όλους. Από την πλευρά μου ισχύει η δέσμευση να βοηθήσουμε με όλες  μου τις δυνάμεις και στο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου συγχαρητήριε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γάκης Δημήτριος και ευχήθηκε να έχουμε υγεία σε μια ήρεμη  και ειρηνική  θάλασσα στο Αιγαίο που την έχουμε ανάγκη και  να μην έχουμε άλλου είδους εκτροπές (στρατιωτικές).   

Αναφερόμενος στα νομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Ναυτικό Όμιλο εξέφρασε την απορία του βλέποντας μια πολιτεία να μην μπορεί να παρέμβει και να αποκαταστήσεις αυτό που η ίδια θεωρεί δίκαιο. Είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα αυτό που συμβαίνει. Έχουμε τα δικαστήρια που παίρνουν αποφάσεις αλλά έχουμε και μηχανισμούς οι οποίοι είτε τις μπλοκάρουν είτε δεν μπορούν να τις εφαρμόσουν.

Έχω συμπαρασταθεί στον αγώνα του  Ναυτικού  Ομίλου   Ρόδου, αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει και μια άλλη διάσταση. Είναι υπόθεση της κοινωνίας. Εύχομαι να κινητοποιηθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι μας συμβαίνει και να μπορέσουμε όχι μόνο σ΄ αυτή τη περίπτωση αλλά γενικότερα  σε όλες τις περιπτώσεις το δίκαιο να απονέμεται και να κυριαρχήσει.

Εύχυμοι υγεία, χαρά, ευτυχία και ήρεμη και ειρηνική θάλασσα στο Αιγαίο.         

 

Ευελπιστούμε πως σύντομα θα ανακτήσουμε την κατοχή και χρήση του ακινήτου ώστε να το επαναφέρουμε στην μορφή που του αρμόζει και που επιτάσσει η πολιτιστική μας κληρονομιά. Σε αυτήν ακριβώς την προσπάθειά μας, σας καλούμε να στρατευτείτε μαζί μας  ώστε να επιληφθούν άμεσα επί του θέματος οι αρμόδιοι φορείς  και να αποκαταστήσουν την πλήρη νομιμότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδικά όμως λόγω την ειδικών συνθηκών που έχουμε στην προκειμένη περίπτωση αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω τη στήριξη   φορέων που ενδιαφέρονται  για το ΝΟΡ , του τύπου , των  ΜΜΕ και των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας. Χωρίς τη συμπαράστασή  τους το έργο μας είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.

 

Θέλω επίσης να ζητήσω την εμπιστοσύνη των μελών μας στο όνομα των οποίων θα γίνουν όλες οι προσπάθειές μας και θα αναλωθεί όλη μας η ενέργεια ώστε η δράση μας να είναι μια ατέλειωτη μάχη με την υπεροχή.

Ο ΝΟΡ μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε κάτι  σπουδαιότερο από τους εαυτούς μας.

Και δεν θα προδώσουμε το συμφέρον των μελών μας

Σε αυτό είμαστε άκαμπτοι

Δεν κάνουμε συμβιβασμούς με τη συνείδηση μας

Ούτε με τα συμφέροντα του ομίλου μας.

 

Εμείς δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να 

καμφθούμε από τις μεθοδεύσεις της μισθώτριας εταιρείας και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για να ανακτήσουμε την κατοχή του ακινήτου που μας παραχωρήθηκε και ταυτόχρονα την πληγωμένη αξιοπρέπειά μας από τον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση.

 

Παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ  κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ 

 O ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ

Ο κ. ΚΑΡΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ. Γρηγόριος Ρουμάνης    

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Α΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ.  Καληωράκης   Μιχαήλ 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ

Ο ΥΠΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ κ. ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο κ. ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΜΠΑΡΙΑΝΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ         Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΜΠΑΡΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                   Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ              Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας

Ο κ. ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ     Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου

Η  κυρία ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΡΙΖΑ  Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ από ΤΟ ΤΜΗΜΑ HJ33 ΡΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΗPA HELLAS

H ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  κυρία. ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τελειώνοντας ο πρόεδρος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με  υγεία, ευτυχία και προκοπή το νέο έτος 2019. Επίσης ανακοίνωσε ότι οι δυο  βασιλόπιτες  και τα γλυκίσματα ήταν προσφορά του PANE DI CAPO,  η πρώτη τυχερή  κέρδισε μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο ξενοδοχείο   Elafos, ένα ξενοδοχείο αλπικού στιλ μέσα στο καταπράσινο δάσος του Προφήτη Ηλία,   προσφορά της επιχείρησης που το διαχειρίζεται και  ο δεύτεροσ τυχερός, ένα Μήνα δωρεάν μαθήματα στα τμήματα του ΝΟΡ .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...