6 Days of Rhodes

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στα πλαίσια της διοργάνωσης 6 Days of Rhodes, του μεγάλου ποδηλατικού event που θα διεξαχθεί από τον Α.Σ. “ΕΛΑΦΟΣ” και τον Α.Ο. “ΘΗΣΕΑΣ” στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου “Διαγόρας” με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις 18 εώς τις 20 Οκτωβρίου 2019 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη της Luxology, δόθηκε σήμερα Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

Από τη μεριά των διοργανωτών ο κ. Ιωάννης Ράπτης τόνισε τη μεγάλη σημασία τέτοιων διοργανώσεων για τη Ρόδο και το τουριστικό μας προϊόν, καθώς είναι ένα γεγονός διεθνούς εμβέλειας που προάγει το άθλημα και προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας. Το 6 Days of Rhodes διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με συμμετοχή οκτώ ομάδων που αποτελούνται από αθλητές από όλη τη χώρα. Προκειμένου να γίνει προσιτό προς το ευρύ κοινό έγινε μια πιο γιορτινή προσέγγιση του γεγονότος χωρίς να αλλοιωθούν καθόλου τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Τέλος ο κ. Ράπτης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο προσωπικά για την πίστη του σε καινοτόμες δράσεις καθώς και τους χορηγούς που αγκάλιασαν το γεγονός.

 

Το λόγο έλαβε αμέσως μετά ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, διευθυντής του αγώνα και έφορος των εθνικών ομάδων ποδηλασίας σε πίστα. Ο κ. Κωνσταντόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για το νέο αγώνισμα που εντάσσεται στους κόλπους της ελληνικής ποδηλασίας και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει θεσμός και να ακολουθήσουν και άλλα τέτοια γεγονότα. Αμέσως μετά παρουσίασε τις ομάδες, οι οποίες φέρουν τα ονόματα των χορηγών τους και αποτελούνται από αθλητές υψηλού επιπέδου με συμμετοχές στις εθνικές ομάδες.

 

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο 6 Days of Rhodes είναι οι εξής:

 

ARISTON LTD          

ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ)

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ)

 

RODOS PALACE                  

ΚΑΡΑΤΣΙΒΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (ΠΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΡΟΔΗΛΙΟΣ ΠΟΡ)

 

REGNUM LEONES              

ΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ)

 

ATALANTI HOTEL               

ΜΑΥΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ)

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ)

 

LUXOLOGY              

ΜΠΟΥΣΔΡΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΟ ΑΝΤΑΙΟΣ)

ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ)

 

WATERPARK            

ΡΑΠΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ (ΠΟ ΒΟΛΟΣ)

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΕΛΛΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΟ ΒΟΛΟΣ)

 

IOANNIDIS HOTELS            

ΤΟΥΝΤΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΠΟ ΒΟΛΟΣ)

ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΠΟ ΒΟΛΟΣ)

 

RODILIOS JUNIORS                       

ΚΟΥΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (ΡΟΔΗΛΙΟΣ ΠΟΡ)

ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ (ΡΟΔΗΛΙΟΣ ΠΟΡ)

 

Στα παράλληλα events που γίνονται υπάρχει συμμετοχή 69 ακόμα αθλητών κάτι που δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον της Ρόδου για την ποδηλασία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις αγωνιστικές ημέρες με δύο αγωνίσματα ανά ημέρα. Νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα πραγματοποιήσει τους περισσότερους γύρους σε όλες τις αγωνιστικές ημέρες.

 

Αμέσως μετά, εκπροσωπώντας τους αθλητές, το λόγο έλαβε ο κ. Ορέστης Ράπτης, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Όπως τόνισε, ο αγώνας απαιτεί άριστες οδηγικές ικανότητες και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους συνηθισμένους αγώνες που είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, καθώς υπάρχει μια ιδιότυπη αλλαγή σκυτάλης και όλοι οι ποδηλάτες είναι πολύ έμπειροι. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία να γίνει διεθνής αυτός ο αγώνας και εξ αφορμής αυτού να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στην πίστα του Δημοτικού Σταδίου ώστε να πάρει πιστοποίηση και να μπορεί να φιλοξενεί μεγάλα διεθνή ποδηλατικά γεγονότα. Τέλος κάλεσε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει το 6 Days of Rhodes και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί κάθε χρόνο να το κάνουμε όλο και μεγαλύτερο.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...