2ος Αγώνας Δρόμου APOLAKKIA RUN

2ος Αγώνας Δρόμου APOLAKKIA RUN

10.000χιλ. ,  5.000 χιλ. δυναμικό βάδην και 800μ για μαθητές στις 29 Μαρτίου 2020

-Η Οργανωτική Επιτροπή, η Τοπική Κοινότητα Απολακκιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η ΑΣΠΙΔΑ Απολακκιάς, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, ότι σύμφωνα με το καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ο 2ος  Αγώνας Δρόμου 10.000μ, 5.000μ , 5.000 βάδην και 800μ για μαθητές θα διεξαχθεί την 29 Μαρτίου και ώρα 10.00.

Η εκκίνηση θα δοθεί από τον τεχνικό Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ κο. Σάββα Διακονικόλα στην πλατεία Απολακκιάς και οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή που οδηγεί στο Φράγμα, εκεί θα υπάρχει αναστροφή (για τα 10.000χιλ.) ενώ για τα 5.000χιλ η αναστροφή θα είναι στα 2.500χιλ της διαδρομής.

Οι οργανωτές όπως και την περασμένη χρονιά επιδιώκουν με τον αγώνα να αναδείξουν αφενός το φυσικό κάλος της Απολακκιάς, του Φράγματος, την πολιτιστική κληρονομιά, τα Μοναστήρια (Αγ. Γεωργίου Βάρδα, Αγίου Ευσταθίου, Παναγιάς Σκιαδενής) και αφετέρου την οικολογική καταστροφή που σημειώθηκε το 2016 από την πυρκαγιά.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ελεύθερη, ωστόσο όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης και στον Ερυθρό Σταυρό.

Συνεπώς ο αγώνας έχει χαρακτηριστικά αθλητικά, συναγωνισμού για αθλητές αλλά και συμμετοχής για τους υπόλοιπους και από την άλλη πλευρά είναι μια κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, υπό τη σκέπη της Αγίας Μαρίνας.  

Ενημερώνουμε τους αθλητές, ότι θα υπάρχει πλατφόρμα συμμετοχής στο www.apolakkiarun.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την εξαιρετική εκδήλωση, γιορτή του αθλητισμού, στη φιλόξενη Απολακκιά της Νότια Ρόδου, Σωματεία, Αθλητές, μαθητές και άλλα καθένα ξεχωριστά να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα του αθλητισμού αλλά και του Πολιτισμού.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κο. Βασίλη Ζήκα και τον τεχνικό Διευθυντή κο. Σάββα Διακονικόλα για την πλήρη υποστήριξη και συμπαράσταση, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, το ΕΚΑΒ, το Δήμο, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Πρόεδρο Νικήτα Ριζόπουλο και του κριτές, τους εκπαιδευτικούς του Κολλεγίου Ρόδου και τους χορηγούς μας καθώς και τον κο. Νίκο Χατζηνικόλα και το Σύλλογο APOLLON TRIATHLON Ρόδου.

Η Οργανωτική Επιτροπή                                         Η Τοπική Κοινότητα

Δρ. Ναπολέων Θ. Βλάσσης                                       Τσαμπίκος Καραγιάννης

   Ευστάθιος Ι. Διαμαντής

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος                                            Ασπίδα Απολακκιάς

  Θεωνία Χατζηγιαννάκη                                                 Εμμανουήλ Καρατ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...