Ψήφισμα συμπαράστασης του Συλλόγου Επαγγελματιών-Εμπόρων Η.Ν.Κάσου προς το λαό της γειτονικής Σητείας

ΨΗΦΙΣΜΑ

Κάσος  16/9/2023

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών-Εμπόρων-Επιχειρηματιών Η.Ν.Κάσου συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τις προσπάθειες των φίλων και γειτόνων κατοίκων της Σητείας που αγωνίζονται για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Σητείας .

Οι κάτοικοι της Σητείας αντιστέκονται στην υποβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στο Νοσοκομείο Σητείας που συνεχίζεται με τη κατάργηση κλινικών όπως η Παθολογική και η Παιδιατρική που είναι άκρως απαραίτητες !

Όλοι οι Κασιώτες συμπορευόμαστε στους αγώνες σας γιατί το Νοσοκομείο Σητείας είναι εξίσου απαραίτητο για τους κατοίκους της Σητείας και των περιχώρων της  όσο και για τους κατοίκους της Ακριτικής  Η. Ν. Κάσου  και είναι απαραίτητο να συνεχίσει η λειτουργία του και να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο προκειμένου οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας που δικαιούνται !

Οι Υπηρεσίες Υγείας είναι μια σημαντική προυπόθεση τόσο για την ασφαλή διαμονή των κατοίκων μιας περιοχής όσο και για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και η Πολιτεία οφείλει να παρέχει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΕΛΙΚΗ JPG.jpg

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...