Χ. Κόκκινος: Το περιπτερο  των "λασπολογων  και πολιτικης απάτης" να παραχωρηθεί στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου στην 56η Έκθεση Κρεμαστής

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 
      ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      Ρόδος 17.7.21

- Το περιπτερο  των "λασπολογων  και πολιτικης απάτης" να παραχωρηθεί στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου στην 56η Έκθεση Κρεμαστής που την θυμήθηκαν προκλητικά  τώρα  - μετά την κατακραυγή- και την αγνόησαν πέρυσι"! 

Με απύθμενο πολιτικό θράσος και συνεχίζοντας τη τακτική του πολιτικού  ψέματος και της  παραπλάνησης  ο Αντιπεριφερειαρχης Ν. Αιγαίου κ. Ζαννετιδης (" εκλεκτός " του Περιφερειάρχη  Γ. Χατζημάρκου) δήλωσε χθες ότι η Π. Ν. Α. θα συμμετάσχει και θα στηρίξει την 56η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής στο νησί της Ρόδου. Επισήμανε ότι την περυσινή χρονια, δηλαδή τον Αύγουστο του 2020, η Π. Ν.Α. δεν συμμετείχε στην 55ηΠανελληνια  Έκθεση της Κρεμαστής διότι είχε διαθέσει τους οικονομικούς πόρους της για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης! 
Κατά τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Αρχής Νότιου Αιγαίου και στέλεχος της Οικονομικής Επιτροπής  της  Π. Ν. Α. δεν είχε διαθέσιμο ένα μικρό χρηματικό ποσό να στηρίξει τους "ήρωες" που κράτησαν όρθια και μέσω πανδημίας τον ιστορικό και θεσμικό ρόλο της μεγαλύτερης Εκθεσης και οικονομικού γεγονότος στο Νότιο Αιγαίου. 
Η ηγεσία της Π. Ν. Α. δεν είχε την πολιτικη βούληση να συμμετάσχει στην περσινή 55η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής! 
"Τιμώρησε" την Κρεμαστή που βιώνει και "μερικό αποκλεισμό" το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς της λόγω της μη λειτουργίας της " Ιρλανδικής διάβασης" μετά την απόφαση του ΣΟΟΠ Δωδεκανησου( το οποίο συγκαλεί και προεδρεύει ο Χωρικος Αντιπεριφερειαρχης κ. Ευστρατίου)! 

Την ώρα που η κοινωνία μας περιμένει τον κ. Χατζημάρκο  και το πολιτικό "παρεακι "του να ξεκινήσει στο  7ο(!!!) έτος της θητείας του τη Νέα Γέφυρα της Κρεμαστής(που αν ισχύει ότι η έκπτωση ήταν μόλις... πάνω από το 1%... και οι διαδικασίες δημοπρατησης ελέγχονται...που ακύρωσαν οι ίδιοι τις διαδικασίες το 2014 και έχουν πραγματοποιηθεί πολυδαπάνες μελέτες ) προκαλούν και παλι με τις δηλώσεις τους! 

Δεν είχαν λεφτά για την στήριξη της 55ης Έκθεσης Κρεμαστής πέρσι αλλά είχαν λεφτά  για 

- αμοιβές "ημετέρων" 

-προμήθεια κοστοβορων  rapid test που σε πολλές περιπτώσεις σε εμφάνιζαν θετικό στον covid ενώ ήσουν... αρνητικός! 

-να εξοντώσουν χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα, σέρνοντας στα δικαστήρια άδικα και σπιλώνοντας ανθρώπους που τους θεωρούσαν πολιτικούς αντιπάλους και ήθελαν να τους εξοντώσουν ηθικά, προσωπικά και πολιτικά! 

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους προτείνουμε στην  56η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής τον Αύγουστο του 2021, στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου  που την ξαναθυμήθηκε με "άγαρμπο" τρόπο και μετά από την κατακραυγή  να της παραχωρηθεί το περίπτερο των "λασπολογων  και της πολιτικής απατης"! 
Είναι σίγουρο  ότι το περίπτερο θα είναι "στενό"  διοτι... ως την 56η Εκθεση Κρεμαστής ... θα εκτεθούν ακόμη περισσοτερο! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ" 
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...