Χαρ.Κόκκινος-Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου: "Βουτηγμένη" στην αλαζονεία και απούσα από τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα!

" ΠΝΟΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Ρόδος 29.8.22

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου: "Βουτηγμένη"  στην αλαζονεία  και απούσα από τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα!

-Η πρόσφατη κατακραυγή που εκφράστηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου κατά της συμπατριώτισσάς τους  Αντιπεριφερειάρχη  Υγείας της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου (Π.Ν.Α.) κ. Χ.Γιασιράνη επιβεβαίωσε ττην αλαζονεία, την έλλειψη ουσιαστικού έργου και την απουσία από τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου. Η διαμαρτυρία στο  Δ.Δ.  Αρχαγγέλου  "φέρνει στο φως"  την ανεκπλήρωτη   υπόσχεση για κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή και τα παραπάνω "δένουν" με την έλλειψη νερού και την απουσία έργων υποδομής.

Θυμίζουμε ότι το φετινό καλοκαίρι και  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανιάς  Ρόδου κατήγγειλε  τον Χωρικό Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανήσου κ. Χ.Ευστρατιου για αλαζονικη συμπεριφορά σε εκδήλωση που διοργάνωσε!

Σε εποχή που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των νησιών μας αυξάνονται,  η αδυναμία και η  απουσία  πολιτικών λύσεων από τον Περιφερειαρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο και της πολιτικής του παρέας είναι εμφανέστατη!

Τα επικοινωνιακά   τεχνάσματα, οι απευθείας αναθέσεις, τα πανάκριβα "πανηγύρια" που διοργανώνουν,  οι  διορισμοί "ημετέρων"  και η απουσία σοβαρού αναπτυξιακού σχεδίου και δράσεων της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου, αποκαλύπτουν τη πολιτική "γύμνια της" και την αναποτελεσματικότητά της !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου -Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...