Χαράλαμπος Κόκκινος: Ο προυπολογισμός του 2015 δεν έχει ανανπτυξιακά χαρακτηριστικά..Πρέπει να τροποποιηθεί από την νέα Π.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 : ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ.
Η « Καλλικρατική » διάταξη που εμμένει στη κατάρτιση Προϋπολογισμού για το έτος 2015 και να εγκρίνεται από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή (μέχρι τέλος Αυγούστου) μας προβληματίζει και μας βρίσκει αντίθετους . Επιβαρύνει τις υπηρεσίες γιατί θα καταρτίσουν δυο (2) φορές προϋπολογισμούς : μια για λογαριασμό της απερχόμενης και μια για λογαριασμό της Νέας Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου.
Ο προϋπολογισμός του 2015 που έφερε προς έγκριση η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Μαχαιρίδη  στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Π.Ν.Α. δεν έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά που απαιτεί η κοινωνία μας . Η Νέα Περιφερειακή Αρχή οφείλει να επανεξετάσει και να τροποποιήσει το προϋπολογισμό του 2015. Τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και του Περιφερειακού Συνδυασμού « ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και Παπαμανώλης Γιώργος ψήφισαν λευκό.
    Σε λίγες ημέρες η νέα Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναλαμβάνει την ευθύνη…
Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...