Χαράλαμπος Κόκκινος: Μια οφειλόμενη απάντηση...

ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ <<ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ>> ΔΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ !

 

Μια οφειλόμενη απάντηση …..

 

Ο << Φαρισαϊσμός >> και η ταραχή της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου επαληθεύτηκε για μια ακόμα φορά  στην κενού περιεχομένου και ειρωνική τοποθέτηση του Χωρικού Αντιπεριφερειαρχη Κυκλάδων για την επιχείρηση χρηματοδότησης ανυπάρκτου περιοδικού της Μυκόνου !

 

Τα ερωτήματα είναι συγκεκρίμενα και τα επαναλαμβάνουμε πριν επιληφθούν  - πιθανά - άλλες αρχές και εκεί θα είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν :

 

  • Αν δεν υπήρχε δημοσιά καταγγελία για << μαϊμού >> - ανύπαρκτο περιοδικό ποιός θα σταματούσε την χρηματοδότηση του όταν υπήρχε απόφαση για αυτήν και είχε αναρτηθεί στο << ΔΙΆΥΓΕΙΑ >> ?

 

  • Αν όντως φταίει υπάλληλος της Π.Ν.Α , γιατί δεν αναφέρουν το όνομα του ? Τον καλύπτουν ? Πως θα του συμπεριφερθούν για το << λάθος >> του ? Μήπως δεν υπάρχει υπάλληλος και αυτοδιοιηκιτικα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής φέρουν συνολικά την ευθύνη και όχι μόνο την πολιτική ?

 

 

Τέλος στον κ. Λεονταρίτη , Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων που του ανατέθηκε ο ρόλος να αποπροσανατολίσει και να με ειρωνευτεί του ανταποδίδω την συμβουλή λέγοντας του ότι : το << κουτόχορτο >> δεν το << τρώει >> πλέον η κοινωνία !  Αν θέλετε χρησιμοποιήστε το να πείσετε τα στελέχη της παράταξης σας . Όσο για την διαχείριση του Δημοσίου χρήματος κοιταχτείτε στον καθρέφτη και μεταξύ σας , κάντε αυτοκριτική και μετά….. συμβουλές σε αυτούς που διαχειρίστηκαν με εντιμότητα και διαφάνεια  Δημόσιο χρήμα , αφήσαν έργο στα νησιά  και έμειναν όρθιοι να αντιμετωπίσουν άθλιες σκευωρίες που τους έστησαν άνθρωποι που αναρριχήθηκαν με την βοήθεια μας …..

 

Υ.Γ.  Αν είναι όλα << αγγελικά  πλασμένα >> ας προσφύγει ο κ. Λεονταρίτης και οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της Περιφερειακής Αρχής στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δούμε εάν η προσπάθεια χρηματοδότησης 3.100 Ευρώ συν Φ.Π.Α σε ανύπαρκτο περιοδικό ήταν σωστή ή << υπονομεύθηκε >> ….

 

Να το πράξουν το συντομότερο και ας μην προκαλούν άλλο …. Είναι σε πολλά εκτεθειμένοι !

 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> - Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ και Κ.Π. Α.Δ.Ε.Δ.Υ

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...