Χαράλαμπος Κόκκινος: Μια οφειλόμενη απάντηση...

ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ <<ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ>> ΔΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ !

 

Μια οφειλόμενη απάντηση …..

 

Ο << Φαρισαϊσμός >> και η ταραχή της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου επαληθεύτηκε για μια ακόμα φορά  στην κενού περιεχομένου και ειρωνική τοποθέτηση του Χωρικού Αντιπεριφερειαρχη Κυκλάδων για την επιχείρηση χρηματοδότησης ανυπάρκτου περιοδικού της Μυκόνου !

 

Τα ερωτήματα είναι συγκεκρίμενα και τα επαναλαμβάνουμε πριν επιληφθούν  - πιθανά - άλλες αρχές και εκεί θα είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν :

 

  • Αν δεν υπήρχε δημοσιά καταγγελία για << μαϊμού >> - ανύπαρκτο περιοδικό ποιός θα σταματούσε την χρηματοδότηση του όταν υπήρχε απόφαση για αυτήν και είχε αναρτηθεί στο << ΔΙΆΥΓΕΙΑ >> ?

 

  • Αν όντως φταίει υπάλληλος της Π.Ν.Α , γιατί δεν αναφέρουν το όνομα του ? Τον καλύπτουν ? Πως θα του συμπεριφερθούν για το << λάθος >> του ? Μήπως δεν υπάρχει υπάλληλος και αυτοδιοιηκιτικα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής φέρουν συνολικά την ευθύνη και όχι μόνο την πολιτική ?

 

 

Τέλος στον κ. Λεονταρίτη , Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων που του ανατέθηκε ο ρόλος να αποπροσανατολίσει και να με ειρωνευτεί του ανταποδίδω την συμβουλή λέγοντας του ότι : το << κουτόχορτο >> δεν το << τρώει >> πλέον η κοινωνία !  Αν θέλετε χρησιμοποιήστε το να πείσετε τα στελέχη της παράταξης σας . Όσο για την διαχείριση του Δημοσίου χρήματος κοιταχτείτε στον καθρέφτη και μεταξύ σας , κάντε αυτοκριτική και μετά….. συμβουλές σε αυτούς που διαχειρίστηκαν με εντιμότητα και διαφάνεια  Δημόσιο χρήμα , αφήσαν έργο στα νησιά  και έμειναν όρθιοι να αντιμετωπίσουν άθλιες σκευωρίες που τους έστησαν άνθρωποι που αναρριχήθηκαν με την βοήθεια μας …..

 

Υ.Γ.  Αν είναι όλα << αγγελικά  πλασμένα >> ας προσφύγει ο κ. Λεονταρίτης και οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της Περιφερειακής Αρχής στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δούμε εάν η προσπάθεια χρηματοδότησης 3.100 Ευρώ συν Φ.Π.Α σε ανύπαρκτο περιοδικό ήταν σωστή ή << υπονομεύθηκε >> ….

 

Να το πράξουν το συντομότερο και ας μην προκαλούν άλλο …. Είναι σε πολλά εκτεθειμένοι !

 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> - Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ και Κ.Π. Α.Δ.Ε.Δ.Υ

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...