Χαράλαμπος Κόκκινος: "Η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής έχει ανάγκη να αναβάθμισης και όχι μικροπολιτικής"!

 " ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Ρόδος  25.8.22 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-"Η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής  έχει ανάγκη να αναβάθμισης και όχι μικροπολιτικής"!

-Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Αγροτικής Οικονομίας και Χειροτεχνίας Κρεμαστής  αποτελεί κοινη πεποίθηση ότι έχει ανάγκη αναβάθμισης και όχι μικροπολιτικής !

Από το 1965 που ξεκίνησε τη λειτουργία της στο νησί της Ρόδου  αποτελεί το σημαντικότερο καλοκαιρινό πολιτιστικό και οικονομικό γεγονός για το Νοτιο Αιγαίο όμως η "κόπωση" και η έλλειψη ανανέωσης των διαδικασιών και η απουσία καινοτομίας είναι εμφανέστατη! Μάλιστα φέτος ,μετά τα τελευταία δύο (2)χρόνια που πραγματοποιήθηκε με δυσκολίες λόγω της πανδημίας, οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες και δεν ικανοποιηθηκαν!

Οι εξαγγελίες για αναβάθμιση και μετεξέλιξη έχουν μείνει στο κενό και δεν έχει δοθεί ο διεθνής χαρακτήρας που απαιτείται!Συγχρόνως δεν έχει εξελιχθεί ούτε το στήσιμο των περιπτέρων των εκθετών ούτε η παρουσίαση των δρώμενων.

Είναι ανάγκη να μεταφερθεί η γνώση, η εμπειρία και το "καινούριο "όπως αυτό εμφανίζεται σε άλλες εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετέχουν σε αυτές φορείς της περιοχής μας! Είναι απαραίτητο να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και σοβαρή και συνεπή χρηματοδότηση από τους συνδιοργανωτές της Έκθεσης και να μην καταγράφονται περίεργες ..."αποχές  όπως αυτή της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου που δεν την  στήριξε με τη χρηματοδότηση αυτό το μεγάλο οικονομικό και πολιτιστικό γεγονός πριν δύο( 2)χρόνια και εν μέσω  covid!

Ο Περιφερειακός Συνδυασμός μας "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" επιδιώκει και επιθυμεί το καλύτερο για τους νησιώτες μας και γι αυτό διεκδικεί την αναβάθμιση της Έκθεσης της Κρεμαστής και δεν συμβιβάζεται με την  προχειρότητα και "μερεμέτια που συντηρούν το παλιό και το ξεπερασμένο.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...