Χαράλαμπος Κόκκινος: Η "αλλεργία" για συνεργασία με επιστημονικούς φορείς των νησιών μας συνεχίζεται...

«ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος  25/5/2021
 
Η «ΑΛΛΕΡΓΙΑ» ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 
Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου παραμένει «αλλεργική» σε συνεργασίες με επιστημονικούς φορείς των νησιών μας. Το νέο κρούσμα αποκλεισμών εμφανίστηκε στην πολύπαθη από COVID - 19 Κάλυμνο. Στην πρόσφατη παρουσία στο νησί του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά με θέμα την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου κ. Μάκης Αποστολάτος δεν προσκλήθηκε στην σύσκεψη που διοργάνωσε το Επαρχείο Καλύμνου….! Δηλαδή άνθρωποι που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID – 19 δεν ήταν απαραίτητοι να εκφράσουν τις προτάσεις τους, τις απόψεις τους και τις εμπειρίες τους και να συμβάλλουν με την επιστημονική τους σκέψη στην αντιμετώπιση της πανδημίας….
Στο ίδιο έργο θεατές (δηλαδή αποκλεισμός επιστημονικών φορέων), έχουμε ζήσει αντίστοιχες διαδικασίες καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας αλλά και στην περίπτωση του Κτηματολογίου της Ρόδου που αναζητείται η λύση μετά από εφτά (7) μήνες μη λειτουργίας τους….
Αν προσθέσουμε και την καθυστέρηση που υπάρχει στην παράδοση εξοπλισμού στα Περιφερειακά Ιατρεία Βαθέως Καλύμνου και Ψέριμου και η…. παραμονή του στις αποθήκες του Επαρχείου Καλύμνου, είναι εμφανέστατη η «ελαφρότητα»που αντιμετωπίζει τα ζητήματα η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και η απουσία πολιτικών αντανακλαστικών και αποτελεσματικότητας!!!

ΥΓ: Για πολλούς από εμάς δεν αποτελούν έκπληξη αυτές οι συμπεριφορές. Αντιπεριφερειάρχης για θέματα υγιείας στο Νότιο Αιγαίο δεν έχει σχέση με την Ιατρική Επιστήμη και στα περισσότερα στελέχη της Περιφερειακής αρχής δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο…. Διακρίνονται όμως για την αυταρέσκεια, τον πολιτικό αυταρχισμό και την δημιουργία σκευωριών κατά πολιτικών αντιπάλων….
 
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» - Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ
 
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...