ΦΩΤΟ - Την πίτα του έκοψε ο Δήμος Καρπάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: " Την πίτα του έκοψε ο Δήμος Καρπάθου"

Την πρώτη Αγιοβασιλόπιτά της έκοψε η νέα Δημοτική Αρχή και το νέο Δ. Σ. του ΚΟΠΑΠ (03/01) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να καλωσορίσει και επίσημα το 2020.
Ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ιωάννης Θεμ. Νισύριος ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά με πολλή δουλειά και δράση, ενώ η Πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ κα Ρηγοπούλα Καλή - Φιλιππούση ευχήθηκε το νέο έτος να είναι μία χρονιά σημαντικής υλοποίησης των στόχων του Καρπαθιακού Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Παιδείας.
Στο πλαίσιο της εν λόγω εκδήλωσης τιμήθηκαν τα Καρπαθόπουλα που πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας καθώς και οι Καρπάθιοι που συμμετείχαν στο φετινό κλασικό μαραθώνιο Αττικής.

Ο Δήμος Καρπάθου και ο ΚΟΠΑΠ ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπάθου - Κάσου κ. κ. Αμβρόσιο και τον Ιερό Κλήρο που και φέτος ευλόγησαν την Αγιοβασιλόπιτα του Δήμου, την Έπαρχο Καρπάθου - Ηρωϊκής Νήσου Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαϊδου που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση, τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους συγγενείς τους , καθώς επίσης και τους Καρπάθιους
Μαραθωνοδρόμους, αλλά και όσους έδωσαν το παρόν . Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στο κοσμηματοπωλείο του κ. Χρυσοχόου για το χρυσό που προσέφερε για τις ανάγκες της κοπής της Αγιοβασιλόπιτας.

Και του χρόνου!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...