Φωτισμός δημόσιων χώρων στο Καστελλόριζο

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

-Υψηλάντου 143-145, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ  ΤΗΛ. 6981156333

-Email: yianfrag@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Φωτισμός δημόσιων χώρων στο Καστελλόριζο

-Τέλος Ιουλίου,  επισκέφθηκαν το Καστελλόριζο  ο πρόεδρος της PHILIPS Ελλάδας  κ. Π. Λουκόπουλος και ο υπεύθυνος Μεγάλων Πελατών κ. Γ. Γούναρης, προκειμένου να δρομολογήσουν την υλοποίηση μελέτης φωτισμού ηλιακής ενέργειας χώρων,  τους  οποίους χρησιμοποιούν παιδιά.

       Η προσφορά αυτή είναι του Κοινωφελούς Ιδρύματος της PHILIPS που εδρεύει στην Ολλανδία. Μετά από την επίσκεψη τους σε διάφορους χώρους αποφάσισαν να προτείνουν το φωτισμό σε 2 σύγχρονες παιδικές χαρές που πρόσφατα εγκατέστησε η ACTION AID στο Καστελλόριζο, η μια από τις όποιες βρίσκεται στο προαύλιο της Σαντράπειας  Σχολής και η άλλη στην περιοχή του λιμανιού, καθώς και στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου που και αυτό ανακαινίστηκε από την ACTION AID.

       Επιπλέον, η PHILIPS Ελλάδας θα φωτίσει ένα μονοπάτι που οδηγεί από το Κάστρο στα γήπεδα και ένα μέρος του δρόμου που οδηγεί από το κέντρο στο στρατόπεδο, αντικαθιστώντας τους υπάρχοντες λαμπτήρες με συγχρόνους ενεργειακούς. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλης προσφοράς σε μια παιδική χαρά ακόμη η οποία μελετάται να γίνει στο  νησί.

         Εκ μέρους όλων των Δωδεκανησίων της παροικίας μας, συγχαίρουμε την εταιρεία  PHILIPS για αυτή την πρωτοβουλία της και ευχόμαστε να έχει ανάλογη συνέχεια

.              

 

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...