Φωτεινή Φράγκου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΑΠΕΚ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΚ

-Αγαπητοί μου συμπολίτες , είμαι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος πλειοψηφίας από το 2014 και εκτελώ με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία τα καθήκοντα που μου έχουν ανατεθεί ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος  Δημοσίων Σχέσεων, Τελετών, Εθελοντισμού και Νεολαίας, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α-βάθμιας Εκπαίδευσης, Μέλος του ΔΣ ΚΟΠΑΠ, Μέλος του ΔΣ Φορέα Προστατευόμενων Περιοχών Δωδεκανήσου , Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης.

  Μέσω των επιτροπών που είμαι πρόεδρος ή μέλος προσέφερα αφιλοκερδώς  γνώσεις, ενέργεια και χρόνο για την ανάδειξη της Καρπάθου , από Κάστελλο μέχρι Σαρία ,σε παγκόσμιο επίπεδο.

   Έχω ενεργή συμμετοχή σε πολλαπλές δράσεις εθελοντικού , εκπαιδευτικού, αθλητικού , πολιτιστικού χαρακτήρα, ενώ μέσω της επιτροπής τουρισμού έχουμε οργανώσει και υλοποιήσει δεκάδες δράσεις (εφαρμογή για τα μονοπάτια, φυλλάδια, συνεργασία με εταιρεία Marketing, δημιουργία brand name,  συμμετοχή σε εκθέσεις, ετήσια γιορτή τουρισμού, παρουσιάσεις, δημοσιογραφικά ταξίδια, ξεναγήσεις δημοσιογράφων , αρχαιολόγων και Bloggers). Επίσης έχουμε δρομολογήσει την λειτουργία σύγχρονου κέντρου τουριστικής ενημέρωσης , website κ.α. 

   Έχω αντιληφθεί ότι η Κάρπαθος είναι ιδανικός προορισμός για εναλλακτικές μορφές τουρισμού (πεζοπορία, αναρρίχηση, καταδύσεις,  γαστρονομία,  παράδοση, ορνιθοπαρατήρηση, αγροτουρισμός κλπ) , η ανάπτυξη των οποίων θα  φέρει επισκέπτες στο νησί όλο το χρόνο και θα επιτρέψει την καλύτερη διαβίωση των ντόπιων και την επιστροφή περισσότερων νέων στο νησί.

    Έχω αντιληφθεί τη σημασία και χρησιμοποιώ  τις νέες τεχνολογίες (internet , μέσα κοινωνικής δικτύωσης ) για την διαφήμιση και ανάδειξη του νησιού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχω συμμετάσχει κε δεκάδες εκθέσεις, συνέδρια και παρουσιάσεις , έχω προτείνει καινοτόμες ιδέες και έχω συμβάλλει ενεργά στην υλοποίηση τους (γαστρονομικό φεστιβάλ , εφαρμογή μονοπατιών , αθλητικά δρώμενα κλπ).

    Έχω αντιληφθεί ότι η συνεργασία , η επιμονή και η προσπάθεια φέρνουν πολύ θετικά  αποτελέσματα , με αντιπροσωπευτικό παράδειγμα την δράση της Επιτροπής Τουρισμού και το έργο που έχει επιτελέσει παρά τις πολλαπλές δυσκολίες (έλλειψη προσωπικού, μικροπολιτικές απόψεις , αδυναμία συντονισμού κλπ).

   Χαίρομαι που βλέπω όλο και περισσότερους ενεργούς και παραγωγικούς  πολίτες να ασχολούνται με τα κοινά ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και να είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν χρόνο και ενέργεια με θέληση και αποφασιστικότητα  για το καλό του νησιού μακριά από κομματικές παρωπίδες, ατομικά συμφέροντα, οικογενειακές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις.

   Έχω αντιληφθεί ότι υπάρχουν σοβαρά  προβλήματα στη λειτουργική διαδικασία και τις δομές του Δήμου μας, πράγμα που δυσχεραίνει και καθιστά σχεδόν αδύνατη την υλοποίηση των προγραμμάτων και αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου . Αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που πρέπει να διευθετήσει η νέα δημοτική αρχή , καθώς σε αντίθετη περίπτωση όλα τα οράματα και τα προγράμματα θα μείνουν απλώς … όνειρα!

Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

….γιατί η Κάρπαθος είμαστε εμείς !

Φωτεινή Φράγκου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...