Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου στο νοσοκομείο

Φως γέμισε το φουαγιέ του Νοσοκομείου μας, με τη λάμψη να δίνεται από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας.

Η φωταγώγηση του «Δέντρου των Αιμοδοτών», γίνεται κατ’ έθιμο την παραμονή της εορτής της Αγίας Αικατερίνης (24/11), εντός του Νοσοκομείου Ρόδου.

Μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό και ζεστό, άνθρωποι κάθε ηλικίας μέτρησαν αντίστροφα και φωταγώγησαν το δέντρο και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Πριν μετρήσουμε αντίστροφα ο Βασίλης Αρφάνης, ένα παιδί με το χαμόγελο στα χείλι, που φοιτά στο ειδικό σχολείο έβαλε το τελευταίο στολίδι στο δέντρο μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Πόκκια, για τα καλά του λόγια κατά την απόλυση του εσπερινού, τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Ηλία Αναστασόπουλο, τη χορωδό και τα μέλη της «Παναγία η Κυρά της Ρόδου», που έψαλαν τον Παρακλητικό Κανόνα και τον Τεχνικό μας, Κώστα Κωστάκη που μόχθησε για τον ήχο και την άψογη κάλυψη της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την τιμή που μας έκαναν τον Διοικητή του ΓΝΡ, κ. Σταύρο Τσαντή, τον πολύ καλό μας φίλο Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου Δωδ/σου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Στέργου, τον Τοπικό Σύμβουλο Ρόδου κ. Κώστα Γλεντή, τον Αντιπρόεδρο του ΙΣΡ, εξαίρετο ιατρό Μάριο Κλωνάρη, την Πρόεδρο του Παραρτήματος Ρόδου του ΕΕΣ, κα Σταματία Παρασκευά, την Πρόεδρο, του επίσης τοπικού παραρτήματος, της ΕΥΘΥΤΑ, κα Ελένη Καρύδη, τον επίτιμο Πρόεδρο μας, Φιλήμονα Νικολάου, τους ιατρούς και νοσηλευτές καθώς και τους επιτρόπους του ιερού παρεκκλησίου της Αγίας Αικατερίνης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε την τιμητική βράβευση του αγαπητού μας π. Ηλία, εφημέριου του εορτάζοντος ιερού Παρεκκλησίου της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Αικατερίνης ΓΝΡ, που ανοίγει την αγκαλιά του, ακούει τα προβλήματα και απαλύνει τον πόνο κάθε πάσχοντα συνανθρώπου μας και ως λειτουργός διακονεί άοκνα στο γεώργιον της Εκκλησίας.

Τιμής Ένεκεν ως ευχαριστήρια επιδόθηκαν στους ήρωες της πρώτης γραμμής. Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τις ημέρες των εορτών, μακριά από τις οικογένειες τους, που παρέλαβε για λογαριασμό όλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων ΓΝΡ, Χάρις Μπαρός, στις εθελόντριες Υβόννη Παναγιώτου και Πολυτίμη Πεζουβάνη καθώς και τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Ρόδου (πρώην ΟΑΕΔ), Τμήμα Βοηθών Παιδαγωγών, για την επιμέλεια και το στολισμό του δέντρου μας.

Επίσης «Τιμής Ένεκεν» επιδόθηκαν σε δυο υποστηρικτές των δράσεων μας, την Hellenic Coaches και το διευθυντής της Τηλέμαχο Μαρουλή και την προϊσταμένη του Κυλικείου του ΓΝΡ κ. Κατερίνα Κουφαλάκη.

Κλείνοντας, το ΔΣ του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο του επιτυχημένου κύκλου των αιμοδοτικών δράσεων μας εύχεται για τα Χριστούγεννα που έρχονται να λάμψει η ελπίδα μας για ένα καλύτερο κόσμο.

 

 


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...