Φήμες για τηλεφωνήματα του Γραμματέας της Κ.Ε ΠΑΣΟΚ σε Χατζηδιάκο, Μουτσάκη, Σαββή και Διακοσταματίου - ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει καμιά στήριξη για το δήμο Ρόδου!

Τηλεφωνική επικοινωνία σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, είχε χθες ο Γραμματέας της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος με τους Φώτη Χατζηδιάκο,Νίκο Μουτσάκη,Μανώλη Σαββή και Σάββα Διακοσταματίου."Φόντο" της επικοινωνίας ήταν δηλώσεις του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου Νίκου Μουτσάκη οτι οι διαδικασίες για την επιλογή υποψηφίου για επικεφαλής της Παράταξης Χατζηδιάκου-Κουσουρνά δεν θα ολοκληρωθούν και οτι εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ είναι ο Βάιος Καλοπήτας. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν ο κ.Σπυρόπουλος διαβεβαίωσε τον Μανώλη Σαββή και το Σάββα Διακοσταματίου,οτι η Χαριλάου Τρικούπη δεν ανακατεύεται στις διαδικασίες ούτε έχει επιλέξει κάποιον άλλον εκλεκτό για υποψήφιο δήμαρχο.Μάλιστα τόνισε οτι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στους υποψηφίους και οτι σε αυτή τη φάση η μοναδική ενασχόληση της είναι οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές.Μάλιστα λέγεται οτι κάλεσε τον κ.Μουτσάκη να ανασκευάσει. Σε δηλώσεις του οκ.Δημήτρης Ζανετούλης τόνισε οτι τα όσα είπε ο κ.Μουτσάκης είναι προσωπικές του απόψεις και πρέπει να κληθεί απο τα κεντρικά όργανα του ΠΑΣΟΚ να δώσει εξηγήσεις.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει δημόσια παρέμβαση του ΠΑΣΟΚγια το θέμα αυτό.Λέγεται οτι ειπώθηκε στον κ.Μουτσάκη οτι αν δεν βγει να ανασκευάσει,τότε θα βγει το ΠΑΣΟΚ απο κεντρικά για να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους. Με όλα αυτά ο μεγάλος χαμένος θα είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ....Nα σημειωεί οτι το Verena έχει ζητήσει τη θέση του κ.Μουτσάκη και περιμένει

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...