Υψηλάντης προς Σταμούλη για δηλώσεις σε ΕΡΑ: Δεν διορίστηκα, δεν πλούτισα και δεν θα υποστείλω τη σημαία!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11.09.2013

ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: “ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΗΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΣΗΜΑ...ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ. ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΛΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ”.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση απαντώντας σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Πρόεδρος των Ξενοδοχουπαλλήλων: «Στην πολιτική μπήκα όχι μόνον με πολλά εργασιακά ένσημα αλλά κυρίως με κοινωνικά εύσημα. Και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν αναζήτησα κομματικές ταυτότητες προς εξαργύρωση. Δεν διορίστηκα , ούτε διόρισα στο Δημόσιο, δεν καταπάτησα δημόσιες εκτάσεις, ούτε πλούτισα εγώ ή μέλη της οικογένειας μου από την ενασχόλησή μας με τα κοινά. Ουδέποτε υπήρξα κομμάτι του προβλήματος της πατρίδας μου. Αντιθέτως όποτε με χρειάστηκε ο τόπος και η παράταξή μου δεν υπήρξα μόνον παρών αλλά μπήκα μποστάρης. Σήμερα δίνω τον αγώνα το δικό μου, μέσα στην πιο δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας στην νεώτερη ιστορία της. Για να φύγoυμε το γρηγορότερο από την κρίση. Διορθώνοντας λάθη που κληρονομήσαμε από πολιτικές και συμπεριφορές του παρελθόντος. Ο αγώνας είναι δύσκολος. Δηλώνω δε προς πάσα κατεύθυνση. Τη σημαία αυτή δεν θα την υποστείλω. Όσο και αν το επιθυμούν και επιδιώκουν εκφραστές της πολιτικής διαπλοκής, του λαικισμού και της ιδιοτέλειας.»

Σημείωση: Το "φερεται να έκανε" καλό θα ήταν να είχε παραληφθεί. Ως γνωστόν κάνουμε δημοσιογραφία, δεν γανώνουμε μπρίκια! Και φυσικά όταν μιλάμε για δηλώσεις, αυτό δεν πρέπει να αμφισβητείται! Υπαρχουν και τα ηχητικά!Γνωριζόμαστε! Εξάλλου οπως μας ενημέρωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Ρόδου Χριστίνα Μέγα, ζητήθηκε η άποψη του κυρίου Υψηλάντη αμέσως μετά τις δηλωσεις Σταμούλη στην ΕΡΑ  και δήλωσε οτι δεν θα πέσει στο επίπεδο του!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...