Τσίπρας: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου...


Στην καταγγελία ότι τόσο το τηλέφωνο του ίδιου όσο και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνται προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, σύμφωνα με...
τη «Real News».

Όπως γράφει η εφημερίδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του φέρεται να είπε: «Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου όσο και των βουλευτών μας».

Επίσης, κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να είπε ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια στο δημοσίευμα και την καταγγελία που παρουσιάζει,καλωντας τον Αλ. Τσίπρα "είτε να διαψεύσει ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό ισχυρισμό, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά".

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει -και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων- ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται! Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».

enet.gr

nonews-news

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...