Το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα "Κρασί από τα χείλη σου" παρουσιάστηκε στη Ρόδο

Θέμα:«Κρασί από τα χείλη σου»

 

Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας, επιστρέφει δυναμικά στη Ρόδο με το νέο του βιβλίο "Κρασί από τα Χείλη Σου". Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του βιβλίου θα λάβει χώρα σε δύο εκδηλώσεις στη Ρόδο, προσκαλώντας τους αναγνώστες και τους λάτρεις της λογοτεχνίας σε δύο ξεχωριστές συναντήσεις.

“… Ο έρωτας σε ωθεί να γεύεσαι και να μαγεύεσαι, όπως εκείνο το ποτήρι κρασί που απολαμβάνεις με μάτια κλειστά και σου θυμίζει τα φιλιά που έχουν αφήσει το γλυκό σημάδι τους στα χείλη σου…”

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου και στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι". Με αυτήν τη διπλή παρουσίαση, ο Κώστας Κρομμύδας και οι συνδιοργανωτές φορείς, επιθυμούν να στηρίξουν τη φιλαναγνωσία σε διαφορετικούς πολιτιστικούς χώρους του νησιού, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και όλους να παρεβρεθούν και να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα.

Οι εκδηλώσεις αναμένονται να είναι μια γιορτή της λογοτεχνίας και του πολιτισμού, με τον Κώστα Κρομμύδα να μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις και τις εμπειρίες που διαπλάθει στις σελίδες του νέου του έργου. Επιπλέον, η στήριξη των εκδηλώσεων αυτών από την τοπική κοινότητα αποτελεί ένα σημαντικό μήνυμα υποστήριξης προς τον πολιτισμό και την τέχνη.

Η διπλή παρουσίαση του βιβλίου "Κρασί από τα Χείλη Σου" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαϊου στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου, με τη στήριξη του βιβλιοπωλείου «Καραβάκι» και την Κυριακή 19 Μαΐου, στη Στέγη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου "Το Αμπερνάλλι", με τη στήριξη του βιβλιοχαρτοπωλείου «Η Πηγή».

ΧορηγόςΦιλοξενίας: Semiramis City Hotel. Χορηγός Κρασιού: TatakisWines.

Βίντεο από την περσινή παρουσίαση του βιβλίου "Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω": https://youtu.be/b_3DcNI0Knk?feature=shared&t=1347

Ώραέναρξης: 20:00.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...