Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη μεγάλη έκθεση τουρισμού IMTM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη μεγάλη έκθεση τουρισμού

IMTM

 

The Infinity of the Dodecanese – το «άπειρο» των νησιών μας ταξιδεύει στο Ισραήλ!

 

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου στη BOOT DUSSELDORF, επόμενος σταθμός στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με έμφαση στο τρίπτυχο «sailing, yachting και water sports», είναι η μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση «ΙΜΤΜ 2023» στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023 όπου και εκεί τα νησιά της Δωδεκανήσου και οι επιχειρήσεις τους θα προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου.

 

Στόχος για ακόμα μία φορά, η προσέλκυση περισσότερων και ποιοτικότερων  επισκεπτών καθώς και η σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών.

 

Με δικό του περίπτερο στο Pavilion 2 (booths 1 και 2), το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα προβάλει τα νησιά μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους στην τουριστική αγορά του Ισραήλ και των γειτονικών χωρών, με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως στον θαλάσσιο, στον γαστρονομικό  κ.ά.

 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, οι  επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου που θα επισκεφθούν την έκθεση θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις εταιρικές τους συναντήσεις. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις γνωριμίας με τα Δωδεκάνησα.

 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων σας, παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://rhodes-conference.gr/imtm/

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...