Τοποθέτηση νέων κάδων συγκομιδής  απορριμμάτων στην Κάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Θέμα : " Τοποθέτηση νέων κάδων συγκομιδής  απορριμμάτων  ".

-Στην αντικατάσταση  των παλαιών κάδων  συγκομιδής απορριμμάτων με νέους μεγαλύτερης χωρητικότητας  προχώρησε  η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρωικής νήσου Κάσου .  Στόχος της Δημοτικής Αρχής   είναι  η καθαρή Κάσος και  η καθημερινή βελτίωση   των υπηρεσιών  προς τον πολίτη  . 

- Όλοι μαζί πρέπει  να φροντίσουμε το νησί μας , και  για το λόγο αυτό  ζητάμε την συνεργασία και την   συμβολή όλων ώστε   κάθε οικισμός  και  κάθε  γειτονία  να δείχνει την εικόνα  μιας νοικοκυρεμένης , καθαρής,   όμορφης  Κάσου . 

 

   Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού  να φροντίζουν αφενός η τοποθέτηση  των απορριμμάτων στους κάδους  για τα μη ανακυκλώσιμα υλικά   να γίνεται  σε καλά κλεισμένες σακούλες και αφετέρου παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων στην διαλογή των ανακυκλώσιμών υλικών  με τη  σωστή τοποθέτηση  κατά είδος   του υλικού  στους ανάλογους κάδους ανακύκλωσης  ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην προστασία του περιβάλλοντος .

 

   Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Φραγκούλης  η υπηρεσία καθαριότητας προχώρησε στην προμήθεια  95 κάδων απορριμμάτων αποκλειστικά  και μόνο με πόρους του Δήμου της Ηρωικής νήσου Κάσου,   χωρητικότητας  660 λίτρων ο καθένας. Νέοι κάδοι έχουν ήδη τοποθετηθεί στο Φρυ  και εντός δυο ημέρων θα τοποθετηθούν και στους υπόλοιπους οικισμούς.

 

 

 

 

 

                                                                    Από  το Δήμο  της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...