Τη Ρόδο επισκέφθηκε Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Τη Ρόδο επισκέφθηκε Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Τη Ρόδο επισκέφθηκε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού για τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως η συνδεσιμότητα, η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης, η απασχόληση, οι υποδομές καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Σπυρόπουλος επισκέφθηκε την Κρεμαστή, τις Καλυθιές, τη Λίνδο και φυσικά την παλιά πόλη και το κέντρο της Ρόδου όπου βρέθηκε και με τους συνυποψήφιούς του ευρωβουλευτές Κατερίνα Βουρεξάκη και Παναγιώτη Κουνάκη, τον Νικηφόρο Παπανικόλα Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Παράταξης Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο, με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και με τοπικά στελέχη. Συναντήθηκε δε με ιστορικά στελέχη της παράταξης τον Νίκο Ζωίδη, Βασίλη Παπανικόλα, Γιάννη Μαχαιρίδη, Κοσμά Σφυρίου.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είπε ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας η ισότιμη αντιμετώπιση της νησιωτικής με την ηπειρωτική Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε τη σημασία που έχει να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε διασφαλίζεται η πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ. Ανέφερε, δε, ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να μεριμνήσει ώστε την επόμενη σχολική χρονιά το σύνολο των σχολείων του νησιού να έχει έγκαιρα τον απαραίτητο αριθμό εκπαιδευτικών, που σημαίνει και πλήρες πρόγραμμα για τους μαθητές.

Ο κ. Σπυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες σε δυναμική συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας που θα βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη.

 

*Ο  Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Μηχανολόγος Μηχανικός MSc

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...