Την Παρασκευή 6 Μαϊου, στις 11.30 π.μ., το Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την Παρασκευή 6 Μαϊου, στις 11.30 π.μ.,

 το Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία

- Συνεδρίασε απόψε, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, το Συντονιστικό Όργανο που συγκροτήθηκε σύμφωνα με την απόφαση της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη διεκδίκηση λύσεων στα ζητήματα της δημόσιας υγείας στο νησί μας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης: ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή, η επικεφαλής στην παράταξη “Όραμα και Δράση” Ιωάννα Ρούφα και οι Πρόεδροι: του Ιατρικού Συλλόγου Κω Μαρία Φρατζάκη, του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Κατερίνα Γαβαλά και του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γαρυφαλιά Καρανάσιου.

Απουσίασαν οι δημοτικές παρατάξεις: “Δύναμη Αλλαγής” και “Λαϊκή Συσπείρωση”.

 

Το Συντονιστικό Όργανο αποφάσισε:

  1. Διοργάνωση Παγκωακού Συλλαλητηρίου, την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 11.30 π.μ έξω από το χώρο του Νοσοκομείου, επί της οδού Ιπποκράτους.
  2. Τη μετάβαση στην Αθήνα, αμέσως μετά το συλλαλητήριο, του Συντονιστικού Οργάνου, με την συμμετοχή σε αυτό και του συμπατριώτη μας ιατρού Γιώργου Κοπάδη, Διευθυντή ΕΣΥ στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» και την πραγματοποίηση συναντήσεων με εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών κομμάτων και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
  3. Tην παρουσίαση των προβλημάτων των δομών δημόσιας υγείας στο νησί μας, στα κεντρικά Μέσα Ενημέρωσης.
  4. Την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ότι αφορά τα στάδια διεκδίκησης και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς αυτή την κατεύθυνση.

Το Συντονιστικό Όργανο καλεί όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας, το σύνολο του Κωακού λαού, να δώσουν βροντερό παρών με τη μαζική συμμετοχή τους στο Παγκωακό Συλλαλητήριο, για τη διεκδίκηση λύσεων στα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας μας.

 

Γραφείο Τύπου

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...