Τα προνοιακά επιδόματα Μαϊου- Ιουνίου 2015, σε 2.500 δικαιούχους της Δωδεκανήσου θα καταβληθούν τέλος Ιολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο τέλος Ιουλίου 2015 θα καταβληθούν από το Δήμο Ρόδου τα προνοιακά επιδόματα Μαϊου- Ιουνίου 2015, σε 2.500 δικαιούχους της Δωδεκανήσου.
Μετά από σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία της αντιδημάρχου Πρόνοιας Λίτσας Κρεμαστινού, με αρμοδίους παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το υπουργείο θα καταθέσει στις 20 Ιουλίου το ποσό του 1.850.000 ευρώ στο λογαριασμό του Δήμου Ρόδου, προκειμένου να πληρωθούν τα επιδόματα της Πρόνοιας σε όλους τους δικαιούχους.
Η απόφαση αυτή θέτει τέλος στην αγωνία των συμπολιτών μας που δικαιούνται το επίδομα Πρόνοιας και που οι εξελίξεις της Οικονομίας το τελευταίο χρονικό διάστημα, οδήγησε στην καθυστέρηση καταβολής του από πλευράς υπουργείου Εσωτερικών. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...