Τάκης Πότσος: Να τους ξεπεράσει ο ίδιος ο Ροδιακός λαός με αγώνες για την ίδια του τη ζωή

Δελτίο τύπου

Στο δημοτικό συμβούλιο φέραμε σαν Λαϊκή Συσπείρωση, το ζήτημα με το τραγικό περιστατικό της απώλειας ενός ακόμη ανθρώπου στη Νότια Ρόδο λόγω της υποστελέχωσης του Ιατρείου στο Γεννάδι, ζητώντας ξανά να στηρίξει ο δήμος την πλήρη στελέχωση των δομών υγείας και του ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό.

Αντί να συμφωνήσουν στην ανάγκη για το αυτονόητο, δηλ. να έχει το ασθενοφόρο οδηγό, να έχει γιατρούς και όλο το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό η περιοχή, με απίστευτο θράσος ο κ. Σοκορέλος απαίτησε από τον κόσμο να πει και ένα «ευχαριστώ» για τις προσπάθειες που κάνουν η κυβέρνηση και τα τοπικά της στελέχη για την Υγεία!

Τον πήχυ για τις ανάγκες του λαού στην Υγεία τον έχουν βάλει κάτω από τον πάτο και η επίθεση του Σοκορέλου στην παράταξή μας επειδή το αναδείξαμε, δείχνει και το τι θ’ ακολουθήσει με το νέο ΕΣΥ. Μια κατάσταση εφιάλτης για τους ασθενείς, μια κατάσταση που έχει τις αιτίες της στην πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της δημόσιας Υγείας από τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσουν πιστά να υπερασπίζονται και μετά τις 26 Ιουνίου.

Αλλά να απαιτούν να λέμε και «ευχαριστώ» που πεθαίνουμε αβοήθητοι, ξεπερνά κάθε όριο αλαζονίας, κάθε όριο ανευθυνότητας, απέναντι στις ανάγκες των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών στην περιοχή μας.

Να τους ξεπεράσει ο ίδιος ο Ροδιακός λαός. Να βάλει μπροστά πιο αγωνιστικά τις ανάγκες του, την ίδια του τη ζωή.

Καμιά ανοχή, καμιά συναίνεση δεν πρέπει να δείξει κανένας και καμιά στην εγκληματική πολιτική στην Υγεία, στην υποστελέχωση του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων.

Τάκης Πότσος

δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση

υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα

Ρόδος 31/5/2023

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...