ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: «Η κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια στις περιοδείες στα νησιά- ουσιαστικές λύσεις ΤΩΡΑ!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου: «Η κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια στις περιοδείες στα νησιά- ουσιαστικές λύσεις ΤΩΡΑ!»

- Το «επίσημο» άνοιγμα της τουριστικής περιόδου σήμερα, 1η Ιουλίου, έχει δύο όψεις. Στην βιτρίνα,  έχουμε τις περιοδείες υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ στα Δωδεκάνησα όπου ως οι πρώτοι «τουρίστες» της περιοχής μας, ήρθαν, απόλαυσαν την ομορφιά του τόπου μας, ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά, και αποχώρησαν με χαμογελαστές διαβεβαιώσεις. Παράλληλα όμως, μηδενική μέριμνα, μηδενικά κονδύλια, μηδενικός απολογισμός.

Οι νησιωτικές κοινωνίες αλλά και ολόκληρη η χώρα, αντιμετωπίζουν μια δεύτερη «πανδημία», αυτή τη φορά στην επιχειρηματικότητα και την εργασία. Οι πληττόμενοι επαγγελματικοί και εργασιακοί κλάδοι έχουν ξεσηκωθεί και, είτε μέσω  κινητοποιήσεων είτε πιέζοντας με ανακοινώσεις και επιστολές διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση της ΝΔ.

Παραδείγματα τέτοιων εργασιακών κλάδων μόνο τις τελευταίες δύο μέρες, είναι οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, οι ξεναγοί με την αυριανή (2/7) συγκέντρωση διαμαρτυρίας, οι εργαζόμενοι στους  κλάδους υγείας, ως τους εργαζομένους αεροναυτιλίας στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Όσο η κυβέρνηση – επιχειρηματικός όμιλος του Κυριάκου Μητσοτάκη εμμένει σε αδιέξοδες πολιτικές που ευνοούν ημετέρους η λίστα θα μεγαλώνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενώνει τη φωνή του με όλους όσοι διεκδικούν στήριξη από την κυβέρνηση αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, και καλεί την κοινωνία να στηρίξει τους συμπολίτες μας. Οφείλουμε να συνδράμουμε όλοι ενεργά για να δυναμώσει η φωνή μας, να ακουστούν τα αιτήματά μας, να στηριχτούν όλοι όσοι πνίγονται από την οικονομική ασφυξία που δημιουργούν οι επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάθε κλαδική κινητοποίηση να γίνει κινητοποίηση όλων μας. Με αλληλοστήριξη, αλληλεγγύη και επιμονή θα τα καταφέρουμε.

Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

Το Γραφείο Τύπου.-

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...