Συνεχίζεται η διαβούλευση με τους φορείς για την ανάδειξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνεχίζεται η διαβούλευση με τους φορείς για την ανάδειξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λέρο η διαβούλευση για την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενούς Τομέα κ. Ζαννετίδη, του Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρου, της επικεφαλής της επιτροπής διεκδίκησης του τίτλου κ. Χάιντι Λαζάνη, τοπικών φορέων και στελεχών της Περιφέρειας.

Τα μέλη της επιτροπής υποψηφιότητας της Περιφέρειας ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για τους στόχος που έχει θέσει η Περιφερειακή αρχή μέσω της διεκδίκησης του τίτλου και συζήτησε μαζί τους τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

Το έντονο ενδιαφέρον και η συμμετοχή στην διαδικασία από μέρους των τοπικών παραγόντων, των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό, τους ανθρώπους της εκπαίδευσης και της υγείας είναι το πρώτο βήμα επιτυχίας του εγχειρήματος καθώς απώτερος στόχος είναι η σύνθεση απόψεων και η συνεργασία όλων των κοινωνικών εταίρων.

Η διαβούλευση για την κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας θα συνεχιστεί με επόμενους προορισμούς τη Σύρο, την Κω, τη Μήλο, την Κάλυμνο και τη Νάξο, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...