Συνελήφθη ένα άτομο για την απαγωγή του Μανώλη Καραμολέγκου- Σώος ο επιχειρηματίας

Εντοπίστηκε σώος ο επιχειρηματίας στο χώρο των τροφίμων, Μανώλης Καραμολέγκος στην Κερατέα, ενώ συνελήφθησαν οι δράστες. Τουλάχιστον τρία άτομα έστησαν την ενέδρα στον επιχειρηματία καθώς γύριζε στο σπίτι του στη Νέα Πεντέλη χτες το βράδυ.

Την απαγωγή του ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος, επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της η ίδια η εταιρεία στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, «Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμανούηλ Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα μήνα απόπειρα απαγωγής επιχειρήθηκε στην Βούλα, όπου άγνωστοι προσπάθησαν να απαγάγουν τον γιο εφοπλιστικής οικογένειας, Κίκο Μαρτίνο.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/313680/synelhfthh-ena-atomo-gia-thn-apagwgh-toy-manwlh-karamolegkoy-swos-o-epixeirhmatias#ixzz2qTrntch6

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...