Συνάντηση του Επάρχου Καρπάθου με τους διοικητές των μονάδων για θέματα Π.Σ.Ε.Α

ΘΕΜΑ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Π.Σ.Ε.Α
-Συνάντηση με τους διοικητές των μονάδων και των τμημάτων του νησιού μας είχε στο γραφείο του ο Έπαρχος Καρπάθου κ. Γιάννης Μηνατσής για θέματα που αφορούν την οργάνωση των ΠΣΕΑ(Πολιτικός Σχεδιασμός για την Εθνική Άμυνα), παρουσία και του νέου υπεύθυνου των ΠΣΕΑ απόστρατου ταξίαρχου του Στρατού, συμπατριώτη μας  Ηλία Λάμπρου. Παρόντες ήταν ο Φρούραρχος, οι διοικητές των ΤΕΑ, του Αεροπορικού και του Ναυτικού Κλιμακίου, ο Λιμενάρχης Καρπάθου και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου.

            Στην αρχή της συνάντησης ο κ. Έπαρχος τόνισε τη σημασία της σωστής οργάνωσης των ΠΣΕΑ και ζήτησε από τους διοικητές των μονάδων να συνεργαστούν με τον κ. Λάμπρο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Στη συνέχεια ο κ. Λάμπρος ενημέρωσε τους παρισταμένους για τα σχέδια που υπάρχουν και ζήτησε τον συντονισμό των ενεργειών που επιβάλλεται να γίνουν.

          Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος των ΠΣΕΑ του Επαρχείου κ. Νίκος Σπανός, συνταξιούχος, ο οποίος κλήθηκε να παραδώσει το σχετικό αρχείο της συγκεκριμένης υπηρεσίας στον αντικαταστάτη του.

ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ

          Ο κ. Έπαρχος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κάσο, είχε συνάντηση με τους διοικητές των εκεί υπηρεσιών και συζήτησε θέματα που αφορούν τα ΠΣΕΑ, ενώ στο προσεχές διάστημα, ζήτησε να ορίσουν εκπρόσωπό τους, ο Δήμος Κάσου και ο Δήμος Καρπάθου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...