Συνάντηση του Δημάρχου της Ηρωικής Νήσου Κάσου με τον Υπουργό  Επικρατείας  Γιώργο Γεραπετρίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Δημάρχου της Ηρωικής Νήσου Κάσου με τον Υπουργό  Επικρατείας  Γιώργο Γεραπετρίτη .

-Στα  πλαίσια των συναντήσεων  που είχε ο Δήμαρχος  της  Ηρωικής Νήσου Κάσου στην Αθήνα  συναντήθηκε και   με τον Υπουργό Επικρατείας  Γιώργο Γεραπετρίτη. 

 

      Η  συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα λόγω και της καταγωγής  του Υπουργού από το γειτονικό νησί της Καρπάθου και της παλιάς  τους γνωριμίας από την θητεία του  κ. Ερωτόκριτου ως Επάρχου  Καρπάθου - Κάσου.  Ο Δήμαρχος  του επέδωσε ένα πολυσέλιδο  υπόμνημα μέσα  στο  οποίο  περιλαμβάνονταν οι προτεραιότητες  του Δήμου όσων αφορά  τις υπηρεσίες δημοσίου συμφέροντος θέματα υγείας, παιδείας, συγκοινωνιών  και τις τεχνικές παρεμβάσεις όπως  ασφαλτοστρώσεις  κλειστού τύπου μεταξύ των οικισμών, αποχέτευση και Χ.Υ.Τ.Υ οι οποίες κρίνονταν σκόπιμες και επιβάλλονται να κατασκευαστούν  στο νησί .

 

       Ο κύριος Υπουργός ήταν ενήμερος από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό από την επίσκεψη  του  τελευταίου  στην Κάσο τα Χριστούγεννα όπου ενημερώθηκε από  τον Δήμαρχο για αυτές τις βασικές προτεραιότητες .

 

      Τέλος  διαβεβαίωσε  τον Δήμαρχο  ότι θα πράξει ότι είναι  δυνατόν  και μέσα  από της αρμοδιότητες που ασκεί ως  υπουργός  Επικρατείας  για την υλοποίηση τους  .

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...