Συνάντηση του αντιδημάρχου Μεγίστης με τον γ.γ του Αθλητικού Ομίλου Μεγίστης «Καστελλόριζο» Μιχάλη Λοΐζου

Δελτίο τύπου-Με τον αντιδήμαρχο Μεγίστης Στράτο Αμύγδαλο συναντήθηκε ο γενικός γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Μεγίστης «Καστελλόριζο» Μιχάλης Λοΐζος με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν την νεοσύστατη ομάδα ποδοσφαίρου και ζήτησε τη στήριξη του δήμου Μεγίστης.

Ο κ. Λοΐζος ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο για το σκοπό και τους στόχους ίδρυσης της ομάδας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το να αποκτήσει το ακριτικό μας νησί αθλητική δραστηριότητα δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να ασχοληθούν ενεργά και να γίνουν οι πρεσβευτές του Καστελλόριζου όχι μόνο στα Δωδεκάνησα και στην Ελλάδα αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας.

Από την πλευρά του ο κ. Αμύγδαλος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης για την προσπάθεια που καταβάλλουν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι έγινε μία αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια ώστε η Μεγίστη, το Καστελλόριζο να έχει παρουσία στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρό για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Μάλιστα διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα σταθεί δίπλα στην διοίκηση , τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας, και θα τους στηρίξει με κάθε τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και η αναγκαιότητα να δημιουργηθεί στο νησί και κατάλληλο γήπεδο ποδοσφαίρου, ώστε η ομάδα να φιλοξενεί στην έδρα της τις ομάδες του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει και παράλληλα να δίνεται η ευκαιρία ώστε να διεξάγονται και άλλου είδους αθλητικές δραστηριότητες που θα προσελκύσουν αθλητές και επισκέπτες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το τουριστικό ρεύμα στο νησί.

Σημειώνεται ότι το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστεί η ομάδα Α. Ο. Μεγίστης «Καστελλόριζο» στην τοπική κοινωνία με την παρουσία της αυτοδιοίκησης , συλλόγων, φορέων και πολιτών.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...