Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Λέρου με τον βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη

Τον Δήμαρχο Λέρου επισκέφτηκε τη Δευτέρα 27-9-2021 ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτωρας της Βουλής κ. Βασίλης Υψηλάντης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης εργασίας. 

 

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου του ΔΣ κας Παπαφωτη Μαρίας, του Αντιδημάρχου κ. Γρεκού Άκη, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Νεκτάριου Μπίλλη, της Προέδρου του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας Μαριέττας Κανάρη και των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Νεκτάριο Κοκκώνη και Γιώργου Παλαπουγιούκ, συζητήθηκαν μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν το νησί της Λέρου.

 

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Λέρου αφού ευχαρίστησε τον κ. Υψηλάντη για το αμέριστο ενδιαφέρον του, έθεσε το θέμα της άτυπης υποβάθμισης της θλιβερής επετείου καταβύθισης του «Βασίλισσα Όλγα», με τη μη αποστολή εκπροσώπου της Κυβέρνησης, γεγονός το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί.

 

Επίσης, ο κ. Κόλιας και οι συνεργάτες του, συζήτησαν θέματα με τον κ. Υψηλάντη, όπως η χρηματοδότηση του Δήμου Λέρου από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στο οποίο ο Δήμος Λέρου έχει υποβάλλει προτάσεις άνω των 13.000.000 ευρώ, καθώς επίσης και σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα λιμάνια, την χρηματοδότηση -μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού- επισκευής των ιστορικών κτιριακών εγκαταστάσεων του Β' ΠΠ, την δημοπράτηση του φράγματος στο Παρθένι, την ασφαλτόστρωση των περιφερειακών οδών, όπως και τη δημοπράτηση του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών στα Άλιντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

 

Από την πλευρά του ο κ. Υψηλάντης, αφού συνεχάρη τη δημοτική Αρχή Λέρου για τη σημαντικότατη πρόοδο στην υλοποίηση έργων και δράσεων,  τόνισε ότι θα μεριμνήσει για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που ετέθησαν στη συνάντηση εργασίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βοήθεια που παρέχει μέσω της βουλής των Ελλήνων, ως κοσμήτορας, όποτε του έχει ζητηθεί.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...