Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με το Δήμαρχο Ρόδου Α. Κολιάδη

Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με το Δήμαρχο Ρόδου Α. Κολιάδη

 

Με το Δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου, στο πλαίσιο της περιοδείας του που πραγματοποιεί στη Δωδεκάνησο.

Κατά τη συνάντηση εργασίας στην οποία μετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Κασάπης, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Χαλκιάς και ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Βαλάντης Λάμπης, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος στη βάση της στήριξης των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο της Ρόδου και την περαιτέρω ανάπτυξη του. Ο κ. Νικητιάδης επανέλαβε την πρόθεση του να στηρίξει τις όποιες ενέργειες ενισχύουν τη Ρόδο και γενικότερα τη Δωδεκάνησο, έκανε αναφορά σε δράσεις του εντός της Βουλής στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που είχαν ως σημείο αναφοράς τη Ρόδο και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το νησί βάσει του θεσμικού του ρόλου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Κολιάδης υποδέχθηκε εγκαρδίως τον κ. Νικητιάδη και αναφέρθηκε και αυτός στην κοινοβουλευτική δράση του Δωδεκανήσιου Βουλευτή που έχει ως παρονομαστή την στήριξη της νησιωτικότητας και της Ρόδου. Παραλλήλως ο κ. Κολιάδης υπογράμμισε πως θα βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον τ.Υφυπουργό για την προώθηση θεμάτων που απασχολούν τη Ρόδο.  

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...