Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Περίσσεψε ακόμα λάσπη;

ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΛΑΣΠΗ; Απάντηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από τη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, στην εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας η οποία δυστυχώς συνεχίζεται από μέλη της παράταξης που διοικεί την Περιφέρεια.

-Ως δια μαγείας μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, εξαφανίστηκαν οι ανώνυμες ψευδο-σελίδες των κοινωνικών δικτύων που ανέλαβαν να σπιλώσουν και να “λασπώσουν” όποιον είχε διαφορετική πολιτική άποψη και αισθητική άσκησης εξουσίας από εκείνες της Περιφερειακής Αρχής. Ανθρώπους που πιστεύουν σε μια Περιφερειακή δομή ανοικτή στον πολίτη που θα λειτουργεί σε συνθήκες διαφάνειας. Αυτό ήταν και παραμένει ο στόχος μας. Ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν οι “χορηγούμενες” δημοσιεύσεις που μιλούσαν για εργολάβους και μισθοφόρους χλευάζοντας και αφήνοντας αισχρά υπονοούμενα για όσους θεωρούσαν ότι η διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μπορεί να γίνει με καλύτερο τρόπο.

 

 Το ότι ο λαός αποφάνθηκε δια της ψήφου του, φαίνεται να μην είναι αρκετό για κάποια μέλη της παράταξης της Περιφερειακής Αρχής. Αντίθετα επιμένουν να παρουσιάζουν εαυτούς ως θιγμένους που δεχόντουσαν τάχα επιθέσεις και ανέλαβαν να πολεμήσουν, με κάθε μέσο, για να διασώσουν τη βαλλόμενη τιμή του επικεφαλής τους. Ποιό ήθος όμως επικαλούνται όταν προσπαθούν ακόμα και μετεκλογικά να διασκορπίσουν τη λάσπη, η οποία φαίνεται περίσσεψε από την προεκλογική προετοιμασία, παρουσιάζοντας όλους τους ανθρώπους που ήταν απέναντί τους ως υπηρέτες συμφερόντων και δούλους υποχθόνιων κύκλων; Αν είναι αυτό το προτεινόμενο ήθος τους, λυπόμαστε αλλά τους το επιστρέφουμε.

 

Άλλοι ήταν εκείνοι που δεν απάντησαν στα πολιτικά επιχειρήματα που τους τέθηκαν. Άλλοι ήταν εκείνοι που οφείλουν να λογοδοτήσουν στους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου για παράβαση καθήκοντος και για υπόγειες τακτικές. Άλλοι είναι εκείνοι που μετέτρεψαν σε βούρκο την πολιτική ζωή. Τα αποτυπώματά τους όσο κι αν προσπαθούν εκ των υστέρων να τα κρύψουν, είναι τόσο φανερά που σύντομα θα αποκαλυφθούν και θα αποκατασταθεί η αλήθεια.

 

Όπως είναι σεβαστή η ετυμηγορία του λαού για την πλειοψηφία έτσι είναι και η εντολή που έλαβε η μειοψηφία. Ψηφιστήκαμε από δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και οφείλουμε να λειτουργούμε συνθετικά σε πολιτισμένες συνθήκες δημοσίου διαλόγου και συνεργασίας για τον τόπο. Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε στον ολισθηρό δρόμο που ορισμένοι επέλεξαν αλλά τους ενημερώνουμε ότι είμαστε εξουσιοδοτημένοι να απαντάμε σε όλα θεσμικά.

 

Ευχόμαστε πως, από δω και πέρα, θα φροντίσουν να υπηρετήσουν το θεσμικό τους ρόλο με ευθύνη και αξιοπρέπεια και πως θα μάθουν επιτέλους να απαντούν στα πολιτικά ερωτήματα με πολιτικές απαντήσεις. Η τακτική της “αυλής” με την “πραιτοριανή φρουρά” δεν τιμά κανέναν και οφείλει σε αυτό να μπει ένα τέλος για το καλό τόσο των νησιών μας όσο και για την πολιτική ζωή του τόπου.

 

 

 

Από την παράταξη

«Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...