Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη για τον θάνατο του πυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Αλέξανδρου Κολιάδη για τον θάνατο του πυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος

 

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα πένθους για τη Ρόδο.

Ένας πυροσβέστης για τον οποίον μόνο καλά λόγια έχουν να πουν οι συνάδελφοί του, έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει δύο ανθρώπους. Γι΄αυτό και ο άδικος θάνατός του μας συγκλονίζει.

Οι πυροσβέστες της Ρόδου βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, κάτω από δύσκολες και συχνά επικίνδυνες συνθήκες. Τους γνωρίζουμε μέσα από τις μάχες που έχουν δώσει για το νησί μας και γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει η παρουσία και η προσφορά τους για κάθε κάτοικο της Ρόδου αλλά και για τους επισκέπτες μας.

Σήμερα, οι πυροσβέστες μας αποχαιρετούν έναν δικό τους άνθρωπο και μαζί τους πενθούμε όλοι εμείς, ολόκληρη η ροδιακή κοινωνία.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, καθώς και στους συναδέλφους του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό για την υπηρεσία και τη θυσία του.

 

Αλέξανδρος Κολιάδης

Δήμαρχος Ρόδου

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γράφει ο Νικολός Φαρμακίδης ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ Ο μεγάλος Ρόδιος φιλόσοφος που ενέπνευσε τους...
Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...