Συλλήψεις στην Κω

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-Σύλληψη αλλοδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στην Κω-Την 12-06-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 59χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις-χειρονομίες προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια δύο γυναικών. Ο δράστης κατά τον εντοπισμό του επιχείρησε να διαφύγει και επιτέθηκε στους αστυνομικούς.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο-Την 12-06-2020 το βράδυ συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη ακατέργαστη βάρους -1,1- γραμμ..
Σύλληψη (17) ατόμων για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κ.α. αδικήματα στην Κω -Την 12-06-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στην Καρδάμαινα της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, -17- άτομα ηλικίας 16 έως 20 ετών τα οποία ενεπλάκησαν με άλλα νεαρά άτομα έχοντας αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας 20χρονος και ένας 25χρονος. Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και δυο ψαροντούφεκα.
Σύλληψη αλλοδαπής για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Κω-Την 13-06-2020 πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 53χρονη αλλοδαπή η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...