Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Σύμη

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 17-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 35χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -8- δισκία άγνωστης χημικής σύστασης.

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στη Σύμη-Την 17-08-2019 το πρωί εντοπίσθηκαν στη Σύμη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, -30- αλλοδαποί (-17- άνδρες και -9- γυναίκες που συνόδευαν -4- παιδιά) οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Ρόδο-Την 18-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στην Κω-Την 18-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, τρεις ημεδαποί ηλικίας 52, 60 και 65 ετών, γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη διωκόμενης ημεδαπής στην Κω-Την 18-08-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 45χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου με ποινή φυλάκισης -3- ετών, για υπόθεση ναρκωτικών. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...