Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Λέρο


Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο-Την 22-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.
Σύλληψη (4) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Ρόδο-Την 22-09-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 24 έως 29 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο -Την 22-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Ιαλυσό της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 41χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,8- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Λέρο-Την 22-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς της του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης -8- μηνών και χρηματική ποινή 250 ευρώ, για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 22-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...