Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη ημεδαπών για μη έκδοση ταυτότητας στη Ρόδο-Την 02-07-2021 το πρωί συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 41 ετών οι οποίοι δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 10-05-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 24χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και -8- αυτοσχέδιες μικροποσότητες που περιείχαν  συνολικού βάρους -4,5- γραμμ.. (επισυνάπτεται φωτογραφία)

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Κω-Την 02-07-2021 το πρωί συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 24χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- αυτοσχέδιες μικροσυσκευασίες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους -17,1- γραμμ..
Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία στην Κάλυμνο -Την 02-07-2021 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 58χρονος ημεδαπός ο οποίος στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης μοτοσικλέτας.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα...
To κείμενο που ακολουθεί, εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν την Σύμη στην Επανάσταση του 1821...
Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο...
Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 15/7/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η περιφερειακή...