Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
-Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στη Ρόδο-Την 20-07-2019 το πρωί συνελήφθη στην Ιαλυσό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 73χρονη ημεδαπή, η οποία αφαίρεσε εικόνα από παρεκκλήσι.
-Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Ρόδο-Την 20-07-2019 το βράδυ συνελήφθη στην Ιαλυσό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύλληψη (3) ημεδαπών για κλοπή στη Ρόδο-Την 21-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν άμεσα στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 16, 17 και 23 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν μεταλλικούς σωλήνες από σχολικό συγκρότημα. Οι σωλήνες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Ρόδο-Συνελήφθησαν στη Ρόδο:
α) την 19-07-2019 το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 59χρονος ημεδαπός,
β) την 21-07-2019 πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 41χρονος ημεδαπός,
οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 21-07-2019 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 30χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) ημεδαπών για ναρκωτικά στην Κω-Την 20-07-2019 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, τρεις ημεδαποί ηλικίας 25, 26 και 31 ετών, γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στις κατοικίες τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -54,6- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -445- ευρώ, -3- κινητά τηλέφωνα και ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν (επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία).

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο-Την 20-07-2019 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 50χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε αύλιο χώρο δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -53- εκατοστά, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στην Κω-Την 20-07-2019 το πρωί εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 38 και 39 ετών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...