Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

-Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο-Την 26-06-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος το χρονικό διάστημα από 15 έως 18-02-2019 στην πόλη της Ρόδου αφαίρεσε δύο ηλεκτρικούς συσσωρευτές από Δ.Χ. όχημα.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε   καταστήματα στη Ρόδο    Την 27-06-2019 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 37 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 27-06-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη σε χωριό της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 30χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -7,6- γραμμαρίων (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω-Την 26-06-2019 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 62χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω με συνολική ποινή φυλάκισης -1- έτους και -1- μηνός, για εισφορές και ακάλυπτες επιταγές.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κάλυμνο-Την 26-06-2019 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κω με συνολική ποινή φυλάκισης -10- μηνών, για κλοπή, οπλοφορία και επικίνδυνη σωματική βλάβη. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...