Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω, Κάρπαθο και Κάλυμνο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο -Την 08-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης -10- μηνών για υπεξαίρεση.
Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 09-09-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 38χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πτυσσόμενη ράβδος, «σπρέι» πιπεριού, μεταλλικό αντικείμενο θραύσης κρυστάλλων και πτυσσόμενο μαχαίρι -σουγιάς. (επισυνάπτεται φωτογραφία)
Εξιχνίαση κλοπής στην Κάρπαθο-Σε συνέχεια του από 04-09-2021 Ενημερωτικού Δελτίου σχετικά με σύλληψη 28χρονου ημεδαπού για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, προσδιορίστηκαν τα στοιχεία του συνεργού του συλληφθέντα και βρέθηκαν τα υπόλοιπα αντικείμενα κλοπής τα οποία αποδόθηκαν.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κάλυμνο-Την 08-09-2021 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 41χρονος ημεδαπός έπειτα από ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Κω σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, απόπειρα ανθρωποκτονίας και βία κατά υπαλλήλων. (Σχετικό το από 31-09-2021 Δελτίο Τύπου)

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω -Την 08-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 48χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αρχαιοτήτων στην Κάλυμνο- Την 08-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 46χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε τρία αρχαία αντικείμενα (δύο αμφορίσκους και έναν αμφορέα). Τα αρχαία αντικείμενα κατασχέθηκαν. (επισυνάπτεται φωτογραφία).
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Κω-Την 08-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Κω-Την 08-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 17χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε μέσα από όχημα τσαντάκι που περιείχε μεταξύ άλλων τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια χρησιμοποιείσαι μια προβαίνοντας σε αγορές προϊόντων. Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...