Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ατόμων για παραβάσεις σε   καταστήματα στη Ρόδο - Την 21-08-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 62 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 21-08-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 24χρονος ημεδαπός στην κατοχή του  οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Κω- Την 20-08-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 64χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε κάνναβη βάρους 5,3 γραμμ. και παράλληλα καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης μέσα σε γλάστρα στην κατοικία του. Το δενδρύλλιο και η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκαν.
Σύλληψη
ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στην Κω-Την 31-03-2022 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 56χρονος ημεδαπός γιατί διατηρούσε ιπποειδές έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...