Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στη Ρόδο-Την 14-10-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 37χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας με ποινή φυλάκισης -3- ετών, για τα αδικήματα της αντίστασης, απόπειρας κλοπής, φθοράς, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβρισης, απείθειας και παράνομης εισόδου στη χώρα μας, πράξεις που έγιναν το 2015 στη Μεσσηνία .
Σύλληψη (2) ημεδαπών για κλοπές στη Ρόδο-Την 14 και 15-10-2021 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου:
α) 45χρονος ημεδαπός ο οποίος την 13-10-2021 με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από ιδιοκτήτη καταστήματος,
β) 23χρονος ημεδαπός ο οποίος την 15-10-2021 πρώτες πρωινές ώρες αποπειράθηκε να παραβιάσει κατοικία με σκοπό την κλοπή.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω-Την 14-10-2021 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 35χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστά δελτία ταυτότητας. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Σύλληψη (3) μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω-Την 14-10-2021 συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 23, 27 και 38 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...