Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη (2)  ημεδαπών για κλοπή στη Ρόδο-Την 16-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 29 και 62 ετών για κλοπή φορητού υπολογιστή (tablet) πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας. Ο υπολογιστής βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε.
Σύλληψη αλλοδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στη Ρόδο-Την 17-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 16-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη (2)  αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω-Την 16-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...