Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

- Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο-Την 14-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και Ρόδου, 56χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και έντεκα μηνών για τα αδικήματα της κλοπής κατ εξ’ ακολούθηση, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Σύλληψη αλλοδαπού για ηχορύπανση στη Ρόδο-Την 16-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ στη Ρόδο-Την 16-08-2021 πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 40χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Κω-Την 15-08-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...