Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

-Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο-Την 08-07-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 34χρονος αλλοδαπός και 45χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.
Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο-Την 08-07-2021 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 06/07-07-2021 στην πόλη της Ρόδου παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Κω -Την 08-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κω, 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 08-07-2021 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα...
To κείμενο που ακολουθεί, εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν την Σύμη στην Επανάσταση του 1821...
Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο...
Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 15/7/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η περιφερειακή...