Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

-Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο-Την 08-07-2021 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 34χρονος αλλοδαπός και 45χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.
Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο-Την 08-07-2021 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 06/07-07-2021 στην πόλη της Ρόδου παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Κω -Την 08-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κω, 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος. Επιπλέον, ο κατηγορούμενος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 08-07-2021 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...