Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
- Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο-Την 22-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη σε Δημόσια Υπηρεσία και επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και μη έκδοση ταυτότητας στη Ρόδο-Την 22-06-2021 το απόγευμα συνελήφθη άμεσα στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 16χρονος ημεδαπός ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει τσάντα ημεδαπής. Επιπλέον, ο δράστης δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Σύλληψη αλλοδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 23-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 24χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο μαχαίρι με μήκος λάμας -4,5- εκατοστά.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω-Την 22-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, δύο 23χρονοι αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα...
To κείμενο που ακολουθεί, εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν την Σύμη στην Επανάσταση του 1821...
Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο...
Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου - Ρόδος, 15/7/2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η περιφερειακή...